Podcastarchieven - 2TradersPodcast

16 mei 2020 door sin cap uit Verenigd Koninkrijk Two Blokes Trading is essentieel om te luisteren naar een nieuwe of aspirant-handelaar. 10 stappengids voor daghandel bitcoin, ethereum en litecoin. Dus als u met de S&P 500 als een eenvoudige trendhandelstrategie handelt, laten we zeggen dat u een strategie hebt waarbij u de vorige dag al had gekocht. De show is vermakelijk en ik geniet van het horen van de hete verhalen en aandelen, maar ik blijf ver weg van hen.

20 juni 2020 door lsjroberts uit Verenigd Koninkrijk Echt interessante en eersteklas gasten van topkwaliteit, enthousiast om te zien waar het heen gaat. Dan kan ik vrijwel, mijn gevoel is dat het waarschijnlijk het punt mist, want dat is het enige consistente wat ik vind als ik dit bewijs bouw van handelaren die succesvol zijn geweest. Tastytrade werkt als een netwerk dat elke weekdag acht uur live shows produceert. 19 mei 2020 door BrauntonBoy uit Verenigd Koninkrijk Ik heb echt genoten van deze podcast.

  • De recente marktcorrectie was het onderwerp van de dag in de aflevering: “Te laat om te verkopen, te vroeg om te kopen, zegt Trennert.
  • En toen het vierde jaar geleden, maakte het een gelijkspel over het hele jaar.
  • Veel geweldige inhoud voor de ambitieuze en doorgewinterde handelaar.
  • Een van de beste manieren om uw eigen handel te verbeteren, is luisteren naar hoe anderen markten benaderen.
  • Ze interviewen ook bekende vermogensbeheerders zoals waardebelegger Bill Miller.
  • Deze podcast is zeer geproduceerd, met gasten van hoge kwaliteit.
  • Hij interviewt ook topleiders in de technologische ruimte.

Wat bedoelt u? Het doel is altijd om geld te verdienen en tegelijkertijd het risico te beperken. We hebben net 100k gebruikers geraakt! hier is 25% korting! Je zult de hoofdtrainer van STT, de ‘zoute’ veteraanhandelaar Tim Bohen, ontmoeten, de handelaar die elke dag gelooft in consistente inkomsten en die erin slaagde om met 40 te stoppen en precies dat te doen waar hij van houdt. Patrick nodigt gasten uit met verschillende beleggingsachtergronden op gebieden als cryptocurrencies, risicokapitaal en aandelen. Voor alle grootheid hebben daghandel podcasts een groot nadeel, dat zijn de concepten. Dit zijn de grootste voordelen die daghandelspodcasts u kunnen bieden: Sommige richten zich specifiek op bepaalde gebieden van geld en beleggen (zoals onroerend goed), terwijl andere een bredere focus op het onderwerp hebben.

Het vertelt je dat wat je voelt niet noodzakelijkerwijs moet zijn wat je gelooft. Frank benadert handelsonderwerpen op een interessante manier en bespreekt met bekende namen in de branche, van aandelenanalisten, vooraanstaande economen, CEO's of hedgefondsbeheerders. Het is moeilijk om erachter te komen hoe je in je jaren '20 moet investeren, terwijl je al zoveel op je bord hebt! Iedereen die zijn zakken wil vullen, kan iets meenemen uit de "BiggerPockets Money Podcast", waarin Mindy Jensen en Scott Trench armaturen interviewen om wijsheid te verzamelen over meer sparen, slimmer uitgeven en dat nestei een beetje dikker maken. Epic Banter 1 augustus 2020 door bordertrader uit Verenigd Koninkrijk Ik ben dol op de informatieve stijl, vol met verschillende aspecten van het vaartuig. Of u nu nieuw bent in de handel of al jaren handelt, het is belangrijk om de belangrijkste vaardigheid van geduldig te zijn, en te beseffen dat handelen over het lange spel gaat. 8 juli 2020 door JustinWilliams46 uit Verenigde Staten Deze twee zijn eerlijk en echt en ik ben verheugd om te zien waar en hoe ze hun doelen bereiken.

Geweldige energie van Tom en Owen die natuurlijke gastheren zijn.

Waarom je moet luisteren naar de Steady Trade Podcast

Zodra u de app opent, zoekt u naar de gewenste podcast en drukt u vervolgens op play. Nu ben ik dol op podcasts! Je jaren '20 en '30 zijn geweldige tijden om te investeren, omdat je tien jaar vooruit bent om je winst te vergaren. • hoe te handelen met binaire opties, »Bezoek Gereguleerde makelaar. Bekijk zeker ook onze lijst met de 20 belangrijkste handelsforums! De interviews zijn briljant en bevatten veel goede tips (ik weet zeker dat Doc Gary Barlow is). Aan het einde van de show suggereert het paneel elk een voorraad om in de gaten te houden.

De Beste Podcasts Voor Persoonlijke Financiën Om De Basis Te Leren

Hedgefondsbeheerder en bestsellerauteur Phil Town en zijn dochter Danielle Town sturen deze podcast aan door diep in te gaan op het onderwerp bigwigs en hun beleggingsstrategieën. Studenten ontginnen cryptocurrency vanuit hun slaapzalen op universiteitscampussen. Er zijn zelfs gegevens op retailforums. Waarom verliezen mensen geld of verdienen ze geld op de aandelenmarkt & wat zijn de GROTE RISICO'S? Voor het geval je het nog niet wist, zijn het in feite afleveringen van audiobestanden waarop je je kunt abonneren en die je automatisch naar je persoonlijke apparaten kunt downloaden en op je eigen gemak kunt beluisteren. Etienne heeft grote namen in de handelsindustrie aangetrokken en ik zou elke handelaar aanraden zich op zijn podcast te abonneren. Enkele van de beroemdste namen die zijn verschenen op Chat met handelaren zijn onder andere Jack Schwager, Linda Raschke en andere grote namen. Naast een reputatie voor extreem risicobeheer, is Larry misschien het best bekend als mede-oprichter van Mint Investments - een hedgefonds opgericht in 1981.

Ik vraag me af of dat niet de manier van handelen die je zou kunnen aanpassen, niet direct stuurt. Tom en Owen slaan waarschijnlijk een akkoord bij de meeste handelaren terwijl hun podcast het heeft over hun uitstapje naar daghandel. Cannabis wealth scam of legit? resultaten van de €250 test 2020, ik maakte me zorgen over de waardering, maar het bedrijfsmodel van uitbreiding van de voetafdruk van hydrocultuurwinkels leek veelbelovend. Het is mogelijk. Ze breken het nieuws van de week af en geven licht advies over de aandelenmarktstrategie. De shows duren ongeveer een uur.

Luister naar alle afleveringen. Zijn interviewvaardigheden zijn superieur, waardoor zijn gasten kunnen spreken over het onderwerp waarin ze zijn gespecialiseerd zonder het gevoel te hebben dat ze erover moeten praten of concurreren met zijn kennis. Bitcoin revolution review scam-software, het zal moeilijk zijn zonder een uitgebreid klantenondersteuningssysteem om gebruikers te helpen als er problemen zijn. Meer dan 5 miljoen luistert en 300 plus afleveringen. Ik heb jarenlang geluisterd naar Flynn (die vaak meer dan €100.000 per maand verdient) om alles te leren over het opzetten van hands-off bedrijven en het creëren van een levensstijl waar je dol op bent. Sommige afleveringen duren twee uur. Ik kan dat verzinnen ”.

Meld u eenvoudig aan met een van hun partnermakelaars en ontvang handelseducatie en signalen van institutionele handelaren.

Abonneer je nu en bekijk mijn gratis trend na VIDEO.

Probeer je emoties niet in de weg te staan ​​om de beslissingen voor je te nemen, want het ergste geval is dat je te lang inruilt omdat je jezelf een tweede gok hebt... en je de winst verliest die je had. Als u een systeem handelt en u wilt de 5-minuten grafieken verhandelen en u wilt een een-op-een beloning/risicoverhouding of wat dan ook of minder. Dayana geeft advies over hoe u dat geld kunt beleggen (maak u klaar om meer te weten te komen over gemeenschappelijke beleggingsfondsen!) Luister als u een overzicht wilt krijgen van wat er wereldwijd gebeurt in de handelswereld. Je kunt luisteren naar de Better System Trader via iTunes Store, Stitcher of Soundcloud of gewoon de podcastsectie van de Better System Trader-website bezoeken voor de nieuwste podcasts. Persoonlijk luister ik graag naar Stacking Benjamins voor informatieve en onderhoudende interviews over verschillende financiële onderwerpen, waaronder beleggen en het creëren van meerdere inkomstenstromen. Bruikbare stappen. Beste online aandelenhandelplatforms (onze top 8 keuzes voor 2020). Ga op zijn minst naar breakeven of neem tenminste winst als het gaat 2.

Meest Populair

Terwijl de zeer eenvoudige richting van de vorige dag waarschijnlijk beter zal werken op de EUR/USD omdat er meer onzekerheid is in de werkelijke algemene richting. Bovendien kun je absoluut interessante shows vinden over wat je maar wilt. Deze jongens inspireren je ook om te winnen en hebben succesvolle ondernemers zoals Donald Trump en Robert Kiyosaki in hun show gehad als gasten. Iedereen die de binnenste lijn wil over hoe u de aandelenmarkt voor u kunt laten werken, let op. In plaats daarvan zal het je geest openstellen voor eenvoudige dingen die je economische leven kunnen veranderen.

Ruil Als Een Padvinder

006 - De kracht van Exchange Traded Funds - goed of slecht? Als de vorige dag werd gesloten, heb je verkocht. Anderen geven er echter de voorkeur aan om hun eigen koers te bepalen naarmate ze hun portefeuille vormgeven. 11 manieren om online geld te verdienen en een solide inkomen te verdienen. Om te beginnen is Cramer een voormalige hedgefondsbeheerder en oprichter van The Street, een kleine openbare financiële nieuwswebsite. De financiële shenanigans van Law creëerden de "Mississippi Bubble", een spectaculair boom en bust-proces dat zich afspeelde in het vroege 18e-eeuwse Frankrijk. Podcasts zijn geweldig - ze bieden een leuke en efficiënte manier om te genieten van advies en commentaar van topstemmen in elke niche. Ik wil er gewoon voor zorgen dat dat echt duidelijk is.

Ze begrijpen dat beide kanten van het spel, alleen de gegevens en dit soort darmpatroonherkenning, intuïtiezijde beide nuttig kunnen zijn. Het grote verschil tussen opties en futureshandel Onderwijs is koning, de meeste mensen hebben geen 20/30k om te leren van verliezen “Wanneer je geld verliest, leg je jezelf 's nachts in knopen, raak je blind niet slapen, het is absolute marteling! Elke aflevering interviewt Allison experts, beleidsmakers, academici en investeerders van Goldman Sachs over de nieuwste markt. Bent u een goede handelaar als u dat toestaat te gebeuren? Het is het kleine percentage en ze doen iets anders dan de meerderheid. Deze podcast is een podcast in conversatie- en interviewstijl, die met een breed scala aan gasten, van de mensen aan de achterkant tot de professionele handelaars, praat. Forex voor beginners, buiten Europa zijn de grootste toezichthouders:. Turner uit Canada Ik ben nu elf jaar in de handelswereld, lang voordat podcasts ooit iets waren.

Verdient Take-Two Interactive Software (NASDAQ: TTWO) een plekje op uw volglijst?

Moet ik dat testen en kijken of dat waar is of niet? En het wordt beter als je leert wie de gasten zijn: Elke keer als ik me afstem, leer ik nieuwe tips voor mijn eigen drukte - evenals opwindende nieuwe bedrijfsstrategieën van succesvolle ondernemers, zoals Facebook-medewerker Nee. Raoul sneed zijn tanden door de grootste macronamen in de branche te adviseren, waaronder Paul Tudor Jones, Stan Druckenmiller en George Soros. Als je Jim Cramer en zijn show op CNBC, 'Mad Money' kent, zul je deze audioversie van zijn show geweldig vinden. Tim praat met toppers op verschillende gebieden om je te helpen geweldige systemen en gewoonten in je leven op te bouwen. 9 websites om online geld te verdienen, eens per maand biedt Creative Live grote kortingen op hun cursussen aan e-mailabonnees, die u hier kunt worden. 6-daagse handelsgeheimen die u niet kende, ze begrijpen dat verliezen een onderdeel van het systeem zijn, maar werken om ervoor te zorgen dat de winnaars hun transacties verliezen. Het is waarschijnlijk het antwoord dat u niet wilt horen.