Gratis starter Personal Finance Book: hoe millennials langzaam rijk kunnen worden

Denk er niet eens over na: Sommige had ik gelezen, andere had ik niet. Dit wil niet zeggen dat u de markt kunt timen door naar deze signalen te luisteren. Daarin beveelt Siebold verder lezen en concrete stappen aan om ambitieuze jongeren te helpen hun eigen rijkdom op te bouwen. Bitcoin Revival Review: de nieuwste Bitcoin Scam, het is gemakkelijk om een ​​geschikte betaalmethode te vinden, ongeacht de locatie. In feite zijn ze hoog genoeg dat ze hoger zijn dan de slechtste creditcardtarieven. Tegenwoordig is dat een pijnlijk dunne marge om te sparen, en het kan worden weggevaagd door eenvoudigweg enkele schijnbaar onschuldige uitgaven aaneen te rijgen, die elk uw spaargeld met ongeveer €100 per maand zouden kunnen verhogen: Wanneer jongens met schoenenpoetsen advies gaan geven over aandelen, is het tijd om uit de markt te stappen.

Ik heb een "agressief" beleggingsprofiel, wat betekent dat mijn portefeuille grofweg is verdeeld in 50% large-cap aandelen, 20% internationale en 20% small-cap aandelen. Als het eenmaal op gang komt, is het echter heel moeilijk om te stoppen. Bernstein zegt het zo: Als je dit eenvoudige recept gedurende je hele carrière kunt volgen, zul je vrijwel zeker de meeste professionele investeerders verslaan. De belangrijkste voorschriften van Bernstein voor het pensioensucces van millennials zijn:

 • Nou, zo zou een ingenieur een vliegwiel beschrijven.
 • We zijn het niet eens met het hanteren van hoge tarieven voor niet-services zoals marktvoorspellingen.
 • Dit vond ik erg leuk aan het boek.

Het is duidelijk dat ze de Harry Potter-serie niet openbreken; ze lezen boeken die ze nog rijker maken. En, nogmaals, als u het boekje alleen maar wilt lezen, is het gratis beschikbaar. Er zijn twee mogelijkheden, en de eerste ligt voor de hand: Dit volgende punt is sterk gerelateerd aan het vorige.

Vandaag wil ik je vertellen over het vliegwiel van rijkdom.

Log In

Met voldoende adrenaline klikte ik op publiceren en leunde achterover en wachtte en wachtte en wachtte. Over het algemeen vond ik het echt leuk hoe Millennials langzaam rijk kunnen worden. Laat het ons weten als we u kunnen helpen enkele van de principes in dit boek toe te passen op uw persoonlijke financiële situatie.

Eenvoudig, maar niet gemakkelijk. Het is beschikbaar voor 99 cent bij Amazon. De meeste miljonairs zien er bijvoorbeeld niet uit als miljonairs. Voorbeeld van soorten indexfondsen die u wilt gebruiken.

Eerlijk gezegd is het onwaarschijnlijk dat ik ooit nog een individuele voorraad zal kopen. Het zijn zeer getalenteerde kameleons; ze zien er niet uit als monsters; ze verschijnen eerder onder het mom van een neef of een oude studievriend. Proberen te sparen en te investeren zonder kennis van de theorie en praktijk van financiën is als leren vliegen zonder de basis van aerodynamica, motorsystemen, meteorologie en aeronautisch risicobeheer te begrijpen. Je hebt geleden door opnames vanwege het gebrek aan kabel. Hier zijn bijvoorbeeld een paar die ik bezit in mijn reguliere makelaardij, naast een handvol individuele aandelen:

Een van mijn favoriete ETF's die ik bezit, is bijvoorbeeld Schwab U.

Laatste Updates

Dit is niet helemaal hetzelfde als hierboven. Bitcoin news trader review, veel beurzen ondersteunen geen van beide ordertypen, of staan ​​handelaren toe om beide tegelijkertijd te gebruiken. Zijn boodschap is eenvoudig: Hieronder zijn vijf lessen die volgens mij elke millennial moeten worden geleerd om een ​​gezonde benadering van hun financiën te bereiken. Onnodig te zeggen dat er duizenden geweldige boeken over beleggen en financieren zijn.

Ik denk dat mensen moeten proberen zoveel mogelijk te redden als ze redelijkerwijs kunnen redden.

Wanneer u aandelen koopt en verkoopt, heeft de persoon aan de andere kant van de handel vrijwel zeker een naam als Goldman Sachs of Fidelity. Begin nu te sparen wat je kunt. We denken echter dat Bernstein een goede inleidende tekst biedt en veel nuttige ideeën heeft die het delen waard zijn, waaronder: En de belangen van deze twee groepen mensen zijn heel verschillend. Leer van hen en vermijd de fouten die ze hebben gemaakt. Online trading academy, strip je grafieken en volg de Dow-theorieprincipes van trendstructuur. Onderzoekende geesten willen weten - wat inspireerde je om over te schakelen van medicijnen naar financiën?

Ik vind het een goede introductie voor een intelligente 20-iets.

FoFA, het falen van financieel advies, Take 2

Beleggers moeten op hun hoede zijn voor de financiële sector, omdat de sector erg is ontworpen om van u en mij te profiteren. Als de kostenratio's over het algemeen meer dan 1 zijn. Je moet financiën begrijpen! Integendeel, er is niets meer geruststellend dan tegen jezelf te kunnen zeggen: "Ik heb deze film eerder gezien (of in ieder geval het script gelezen), en ik weet hoe het eindigt. "

Hindernis Nummer Vier

Het zijn nogal wat woorden, dus ik schreef een gids in zes stappen, op maat gemaakt voor beginnende beleggers die (mogelijk) niet echt geïnteresseerd zijn in beleggen. Zou het beste uw gemoedstoestand 'Ik gaf de kabel om te investeren' beschrijven? Toen de schoenpoetsenjongens hem stocktips begonnen aan te bieden, wist hij dat het tijd was om weg te gaan. Onbekende obstakels kunnen optreden wanneer ze de planbeheerders van hun werkgever om deze drie indexen vragen, alleen om te horen: "Nee, we hebben die drie indexen niet, maar we hebben yadda, yadda, yadda. "

Heb je ooit gelezen hoe millennials langzaam rijk kunnen worden? Het volgende gedeelte behandelt indicatoren van het marktsentiment en de psychologie van de handel. Ik was doodsbang. Dan, en alleen dan, kunt u serieus gaan sparen voor uw pensioen. Beleggingsadviseur William Bernstein William J. Individuele bedrijven zijn doorgaans gegroepeerd in ETF's op basis van bepaalde kwaliteiten zoals hun marktwaarde, groeiprofiel en geografie. (4) Jezelf overwinnen. Bernstein is brutaal eerlijk over de hindernissen voor sparen en beleggen.

Waarom de correlatie tussen populaire interesse en de daaropvolgende lage rendementen? Over hoe geld te besparen, gaat de auteur niet in op details. Dit is veel werk.

Hoekje

Als u wordt afgeleid, verdwijnt uw geld zelfs. De titel is Als je kunt: Je moet er gewoon voor gaan. Dit fragment is van "Als je kunt: "De tweede is technische analyse waarmee u aandelengrafieken, indicatoren, trendlijnen, volume en vraag en aanbod kunt beheersen.

Als u een jaar of langer houdt, wordt u meer belast zoals 15% (of minder voor bepaalde personen). Pas na het verzamelen van misschien zes maanden inkomsten in deze 'startportfolio' zouden ze hun toewijzing aan aandelen moeten gaan verhogen, zegt hij. Mijn man, Bill, en ik waren het niet eens over het woord gebroken. Als beginnende beleggers zich hebben voorbereid om op korte termijn verliezen te lijden en herstel te ervaren, komt alles goed. Je hebt iets meer dan normaal tegen je kinderen geschreeuwd. Voor millennials is het besparen van 15% op het salaris het financiële equivalent van sterven. Daarom noemt Bernstein zijn document 'ALS je kunt.

De optimale strategie voor de meeste jongeren is dus om eerst hun 401 (k) -wedstrijd te maximaliseren, vervolgens het maximum bij te dragen aan een Roth IRA en vervolgens op te slaan in een belastbaar account. Als vermogensadviseur kan ik waarderen hoe moeilijk praten over sparen voor de lange termijn kan zijn - vooral met uw kinderen of kleinkinderen. Ik duwde 's nachts tegen het vliegwiel nadat de familie naar bed was gegaan. De nieuwe belegger is meestal gedesoriënteerd en verward door marktturbulentie en de economische crises die hem vaak hebben veroorzaakt.

Resultaten van Google Boeken

Niet eenvoudig want tenzij de millennials een klein beetje over financiën leren, zullen ze het slachtoffer worden van de Five Horsemen of Personal Finance Apocalypse: Het kan helpen om de werkelijke toestand van de markt te herkennen. In de afgelopen 80 jaar heeft niemand, en ik bedoel niemand, dit ooit zo betrouwbaar gedaan. En u weet niet goed hoe u moet reageren op uw wederhelft die zijn eigen kabel-tv heeft ingetrokken en wil weten hoe de investering presteert. Hier is een paar van Bernstein's advies, uit zijn e-boek overgenomen met zijn toestemming: Niemand kan voorspellen waar de markt naartoe gaat. En in plaats van extreem lang te zijn en alles te proberen, raadt het boek een aantal andere boeken aan om te lezen om je kennis te voltooien. Jij waarschijnlijk niet.

(35 om precies te zijn). Wees gerust dat u sociale zekerheid krijgt; de onevenwichtigheden zijn relatief klein en kunnen worden opgelost, en zelfs als er niets wordt gedaan, wat hoogst onwaarschijnlijk is gezien de populariteit van het programma, krijg je nog steeds driekwart van je beloofde voordeel. Slechte dingen gebeuren bijna onvermijdelijk met mensen die zelf proberen te sparen en beleggen om met pensioen te gaan, en als je gaat slagen, moet je ze vermijden. Financiën is geen rocket science, maar je kunt het beter duidelijk begrijpen. Voor uw allereerste investering aankoop, zou ik een op de beurs verhandeld fonds voorstellen. Praten over een moordenaar combinatie: Als een belegger niet mentaal voorbereid is, wordt een zorgvuldig opgebouwde goedkope portefeuille sneller verlaten dan een kakkerlak die uit uw keukenlicht scharrelt.

Omdat ze zich concentreren op een enkele grondstof of sector, concentreren ze zich meestal op risico's, dus ik vermijd ze. Wanneer moet ik verkopen? Wees gerust dat u sociale zekerheid krijgt; de onevenwichtigheden zijn relatief klein en kunnen worden opgelost, en zelfs als er niets wordt gedaan, wat hoogst onwaarschijnlijk is gezien de populariteit van het programma, krijg je nog steeds driekwart van je beloofde voordeel.

 • De grootste winst wordt gemaakt door tegen de laagste prijzen te kopen, en aandelen worden alleen goedkoop als er slecht economisch nieuws is; daarom worden de hoogste rendementen behaald door te kopen wanneer de economie op het toilet staat, en vice versa.
 • Dit is het belangrijkste punt.
 • (Vuistregels zoals "100 min uw leeftijd" (wat betekent dat 25-jarigen 75% van hun activa in aandelen zouden stoppen) en target-date fondsen (die de standaardoptie zijn in veel 401 (k) -plannen en die aandelen beginnen) - zware en verschuiving naar conservatieve activatoewijzingen dichter bij pensioen) kan sommige beginnende beleggers gevaarlijk overbelicht laten aan aandelen, waarschuwen hij en anderen.
 • Stel dat u €50.000 per jaar verdient, waarvan 15% €7.500 of €625 per maand.
 • Hoeveel moeten millennials in aandelen beleggen?
 • Als belegger moet u de monsters herkennen die de financiële sector bevolken.

Your Ever Growing Income - Giveaways and U.S. edition

Financieel is onze grootste ondergang hoe we dingen als relationeel beschouwen. We leven nu in een wereld waar langetermijndenken (plannen) de sleutel is tot overleven in de tijd. Bekende namen. Rob is, zoals je misschien al geraden hebt, 25 jaar geleden. Een gemakkelijk te lezen overzicht van de onderwerpen in zijn eerdere boek, The Investor's Manifesto. Ik ga misschien niet zo ver, maar het is zeker een manier om naar de wereld te kijken.

Drie aanbevolen boeken: Niet eenvoudig want tenzij de millennials een klein beetje over financiën leren, zullen ze het slachtoffer worden van de Five Horsemen of Personal Finance Apocalypse: En daar ben ik het volledig mee eens. Volgens een recent financieel rapport van het land is tot 32% van de volwassenen tussen de 18 en 29 jaar nog niet begonnen met sparen voor hun gouden jaren - helemaal niet. Bernstein legt dit perfect uit: Als belegger moet u de monsters herkennen die de financiële sector bevolken. Bach waagt eenvoudige actiestappen om je op weg te helpen naar echte financiële vrijheid. Rijk worden doet je helemaal niets als je geen familie en vrienden hebt en trouwens professionele relaties die je waardeert.

Je hebt een goed begrip nodig van waar financiën om draait. Het duurde ongeveer negen jaar met een rendement van 8% voor onze rijkdom om een ​​maandelijks inkomen van ongeveer €100 te genereren. Hoewel dit de veiligste manier van beleggen is, moet u voorbereid zijn op grote verliezen zodra de markt op het zuiden komt. Ellis ’Winning the Loser's Game - geschreven in een eenvoudig formaat en snel gelezen: Het zijn geen snelgroeiende bedrijven, maar ze betalen dividenden en dividenden zijn geweldig. Is er naast geld nog iets waarop mensen zich moeten concentreren dat hun toekomst kan helpen veiligstellen? Elk geweldig boek waarin je investeert, geeft je het gevoel dat je net zo capabel bent als 'er komen' als iemand anders. Een enorm offer, geen kortetermijnvoordeel hebben en een langetermijnvoordeel waar ze misschien nooit van zullen genieten.

Nu Je Weet Wat Je Moet Lezen, Krijg Je Een Voorbeeld Van Wat Je Leert.

Lees de eerste paar pagina's op Amazon en u zult verslaafd raken. Zie mijn opmerkingen hieronder of Amazon voor details en beoordelingen. Natuurlijk lijkt het op dit moment noodzakelijk voor je gezondheid en welzijn om die dagelijkse koffie te kopen of ervoor te zorgen dat je elk kanaal op je tv hebt. Als u eerder met pensioen wilt gaan, kunt u niet rekenen op sociale zekerheid!

”Voor een doorsnee persoon kunt u op deze manier een paar honderd dollar per maand besparen. Moet je in paniek raken en verkopen (nee, doe dat niet), of is het potentieel een kans om aandelen te kopen tegen een ondergewaardeerde prijs (soms is dat zo)? “Als je het landschap niet herkent, raak je verdwaald. Zelfs als je kunt investeren zoals Warren Buffett, als je niet kunt redden, zul je arm sterven. De top 10-belangen van deze ETF zijn dus Microsoft, Procter & Gamble, Johnson & Johnson, ExxonMobil, Coca-Cola, Verizon Communications, Pfizer, Chevron, enzovoort. Bernstein stelt dat mensen gewoon niet worden genomen voor beslissingen op de lange termijn, omdat we van nature alleen in staat zijn om kortetermijnrisico's te berekenen. Zorg ervoor dat uw browser cookies accepteert voor de beste resultaten. Begin vandaag met sparen en investeer wanneer u kunt.

Over

Bernstein beveelt aan dat jonge beleggers beginnen met een portefeuille met grofweg 50% aandelen (gelijk verdeeld tussen buitenlandse en binnenlandse) en 50% U. Je kunt het kopen via die link of je zou het nog steeds GRATIS moeten kunnen downloaden - hier. Het enige dat ze moeten doen, is 15% van hun salaris wegzetten in een goedkoop doelfonds of een eenvoudige indexverdeling van drie fondsen gedurende 30 tot 40 jaar. Hij vervolgt dit idee en legt uit wat het verschil is tussen een aandeel en een obligatie. Er is iets heel inzichtelijks in het boek over obligaties aan bedrijven.

Bernstein suggereert dat als je met pensioen wilt gaan op 65-jarige leeftijd, vanaf 25-jarige leeftijd, je minimaal 15% van je inkomen moet sparen. Is mobiele mijnbouw winstgevend? , niet op een Android-apparaat), zoals via cloud computing. Er zijn geen magische kogels. Jarenlang heb ik nagedacht over een eleemosynair project om de jonge mensen van vandaag te helpen investeren voor hun pensioen, eerlijk gezegd, er is nog steeds hoop voor hen, in tegenstelling tot de meeste van hun Boomer-ouders. Als u het geld dat u bespaart wilt investeren, moet u enige kennis hebben over hoe de basisinvesteringen werken. Hij is te slim om zijn eigen boeken in te pluggen, maar ik zal er een namens hem noemen die ik in het verleden positief heb beoordeeld:

 • In het begin lijkt blozen, consequent 15% van uw inkomen te besparen in drie indexfondsen eenvoudig, maar zeggen dat u comfortabel welvarend kunt worden en met succes kunt stoppen door dit te doen, is hetzelfde als zeggen dat u trim en fit wordt door minder eten en meer bewegen.
 • Deze ETF is een verzameling bedrijven die allemaal dividenden uitkeren.
 • Tenzij u doelbewust en daadkrachtig handelt, kunnen uw pensioenopties variëren van intrekken bij uw kinderen tot slapen onder een brug in de regen.
 • Die andere boeken zijn niet gratis, maar ze bestaan ​​allemaal al lang genoeg dat het niet te moeilijk zou moeten zijn om een ​​exemplaar van je lokale bibliotheek te lenen.
 • Ik wil niet dat je ze koopt.
 • Maar als we dit eenmaal beseffen, als we eenmaal realistische verwachtingen hebben gesteld, wordt het een beetje eenvoudiger.
 • De auteur houdt vol dat je alleen rijk kunt worden als je er echt naartoe wilt.

Registreer Voor Onze Mailinglijst

De levens van de meeste beleggers omvatten de twee verschillende soorten markten die in deze boeken worden beschreven, en ze zullen een baken bieden dat u zowel door de beste tijden als de slechtste tijden zal leiden. In feite was het traditionele pensioenplan een investerend vetbedrijf dat onvrijwillig de calorie-inname beperkte en deelnemers vijf mijl per dag liet rennen. Het echte doel van het leren van de financiële geschiedenis is om u de moed te geven om tegen hoge prijzen te verkopen en tegen lage prijzen te kopen, opgelegd door de discipline vast te houden aan een vaste aandelen-/obligatietoewijzing. Je moet je kennis van de financiële geschiedenis gewoon gebruiken als een emotionele stabilisator die je portefeuille op een gelijkmatig niveau houdt en voorkomt dat je all-in gaat naar de markt wanneer iedereen euforisch is en je aandelen verkoopt wanneer de wereld naar de hel lijkt te gaan in een mandje. Blijf op dat vliegwiel duwen!

“Als je een hoog rendement wilt, zul je af en toe wrede verliezen moeten lijden met gelijkmoedigheid, en als je veiligheid wilt, zul je een laag rendement moeten doorstaan. Mogelijke vervangers zijn: Een van onze gratis diensten is mensen adviseren hoe te beleggen in hun pensioenplannen (401k, 403b, 457, etc.) Nooit in de geschiedenis was het gemakkelijker om rijkdom op te bouwen dan nu; denk aan alle beschikbare technologie! Hier zijn enkele ideeën die ik uit het boek heb gekregen: Wat is een dividend? Wat verklaart het succes?