Bitcoin Goud

Er zijn twee basismanieren om te minen: Het gebruik van uw CPU (centrale verwerkingseenheid - het brein van uw computer en een geïntegreerd onderdeel in elke computer) was voldoende om Bitcoin in 2020 te minen, omdat de mijnbouwprobleem laag was. Hiermee kunt u tal van instellingen in de ASIC- of FPGA-machine wijzigen, zoals spanningen en andere functies. Nvidia is al lang in de productie van GPU-mijnbouwplatforms en de GeForce GTX 1070 is perfect voor de beginners. (ASIC's, FPGA's) die verwerkingskracht gebruiken, evenals softwaretoepassingen om deze installaties te beheren. Iq options - begin met handelen, wanneer de markt dit punt bereikt, wordt de transactie automatisch uitgevoerd. Wat is het inkomstenmodel van Honeyminer?

De mijnbouw in Ethereum loopt ten einde, omdat de moeilijkheid voor nieuwkomers prijzen is. In zekere zin werd dit gedaan om de inflatie onder controle te houden. Om te genieten van meer mijnprestaties van deze kaart, kunt u deze overklokken en een aangepast BIOS gebruiken om de extra cores te ontgrendelen.

 • Hoeveel dollar betaal je per kilowatt?
 • Er zullen nooit meer dan 21 miljoen bitcoins en valuta's zoals Ethereum moeilijker worden na verloop van tijd.
 • Er is zoveel vraag naar hardware dat het aanbod van Antminer ASIC mijnbouwhardware te allen tijde hoog is en meer dan het dubbele van de vraagprijs bereikt in slechts twee maanden.
 • 60 per dag - wat geen levensveranderend geld is voor iedereen die het over heeft om naar krachtige GPU's te gooien.
 • Mijnbouwsoftware is een essentieel onderdeel van uw mijnbouwactiviteit.
 • AION's proof of work-algoritme (Equihash) is goed geschikt voor GPU's, en daarom is het minen van AION vrij eenvoudig met een paar GPU's.

Zodra de computer het heeft gevonden, wordt het vak geopend, wordt de transactie geverifieerd en ontvangt de mijnwerker 12. De reden is dat de servers van Google niet geschikt zijn om het Bitcoin-mijnprobleem op te lossen op dezelfde manier als ASIC's. Ook heeft de 6GB-versie een beetje minder rekenprestaties in vergelijking met Radeon RX 570. En dankzij onze exclusieve prijsvergelijkingstool kunt u er zeker van zijn dat u altijd de beste prijs krijgt. Confessies van een crypto millionaire door dan conway, elke crypto-enthousiast is bekend met de uitdrukking ‘When Lambo’, omdat het luxe voertuig een soort culticoon is geworden voor crypto-gemaakte miljardairs die de sportwagens met hun crypto-rijkdom hebben gekocht. Daarom moet je letters erin plakken, met name letters a, b, c, d, e en f. Let naast de prijs op de garantie.

27 MH/s, wat verreweg de krachtigste van de tot nu toe gedekte GPU's is. Tegenwoordig zijn ASIC-mijnwerkers de huidige mijnnorm. Door transacties te verifiëren, helpen mijnwerkers het probleem van dubbele uitgaven te voorkomen. Maar waar moet je beginnen? De GTX 1060 kan ook worden gebruikt voor gaming, dus het is een win-win situatie. In extreme gevallen kan dit zelfs de CPU beschadigen door oververhitting. Het laatste model dat 10% overschrijdt, is GeForce GTX 1080 Ti 11 GB. Ik bedoel, je kunt zes GPU's in een computer plaatsen en het Bitcoin-mijnequivalent van 180 CPU's krijgen.

 • De meeste cryptocurrencies hebben een beperkt totaalaanbod.
 • De AMD Radeon RX 580 is een krachtige grafische kaart gezien zijn prijs, met heel weinig echte concurrenten in die prijsklasse.
 • Zoals je je kunt voorstellen, aangezien mining is gebaseerd op een vorm van raden, zal voor elk blok een andere mijnwerker het nummer raden en het recht krijgen om de blockchain bij te werken.

Veel Gestelde Vragen

Stel een paar vragen, zoals hoe berekenen ze betalingen? Dat is de reden waarom, wanneer de netwerkmacht toeneemt, de moeilijkheid ook toeneemt. 5 geweldige boeken voor amateur penny stock traders, als gevolg hiervan is het handelen in penny-aandelen een van de meest speculatieve investeringen die een handelaar kan doen. 17 best betaalde enquêtes voor geld in 2020, als u een opmerkelijke uitbetaling hoopt te verzamelen, moet u uw enquête behandelen als een baan en niet te veel vrije dagen nemen, of heel veel enquêtes overslaan. Ons eerste doel was om een ​​app 'instellen en vergeten' te maken voor iedereen om de meest winstgevende munten te delven. Vanwege hun architectuur werden ze populair op het gebied van cryptografie en rond 2020 begonnen mensen ze ook te gebruiken om bitcoins te delven. Als je een mijnwerker bent: Ga naar boven en klik op pools.

Wanneer de Bitcoin-mijnalgoritmen worden opgelost op een manier die voldoet aan bepaalde vooraf gedefinieerde voorwaarden, wordt een nieuw blok toegevoegd aan de blockchain en wordt een bepaald aantal Bitcoins toegekend aan de mijnwerker; dat effectief nieuwe Bitcoins in het ecosysteem introduceert, legde Intel uit in zijn patentaanvraag. Als je een meer gedetailleerde niet-technische uitleg over Bitcoin-mining wilt, lees dan dit bericht (er is hieronder ook een videoversie). Afhankelijk van de mijnbouwinstallatie die u heeft, moet u de juiste software vinden. Surge traders, in feite hebben veel handelaren een hoop geld verloren dat centaandelen verhandelt. De bitcoin-mijnwereld bevindt zich nu stevig in het tijdperk van Application Specific Integrated Circuit (ASIC). Staking is een concept in het gedelegeerde bewijs van ringmunten, dat sterk lijkt op gepoolde winning van werkmunten. Het is het onderdeel van een computer dat verantwoordelijk is voor het videosysteem.

Sommige malafide ontwikkelaars hebben bijvoorbeeld gedreigd om software uit te brengen die het netwerk zou kunnen verkrampen, wat waarschijnlijk tot enorme financiële schade zou leiden. Dit heeft een stroom mensen teruggebracht die de vraag stelden: Een verscheidenheid aan populaire mijnbouwplatforms is gedocumenteerd.

De apps die dit mogelijk maken, fungeren als mijnpools voor mobiele telefoons en verdelen inkomsten op basis van hoeveel werk door elke telefoon is gedaan.

Andere Nuttige Bedrijfssoftware

Omdat ze zijn aangepast voor mining, bieden ze prestatieverbeteringen ten opzichte van CPU's en GPU's. Door al deze cijfers in een Bitcoin-mijncalculator in te voeren, krijg ik het antwoord dat het 16 maanden zal duren voordat ik erin slaag om 1 Bitcoin te delven. Autonio: de ai-aangedreven cryptocurrency trading bot, en aangezien het blockchain-tijdperk voor onze ogen aan het opkomen is, is het vermogen om transacties te verrichten binnen de wereldeconomie een 24/7/365 onderneming en zal dat voor onbepaalde tijd blijven, gezien de aard van onschatbare elementen die bitcoin de financiële infrastructuur van de wereld als programmeerbaar geld biedt. Het heeft zijn cryptocurrency genaamd EXP op basis van Ethash proof of work dat dit blockchain-platform van brandstof voorziet en is gemakkelijk te minen met behulp van GPU's.

GPU overklokken

De videogamewebsite GameSpot merkte op dat een 6GB GTX 1060 six-pack (Founder's Edition of EVGA) te koop is voor €3.780, terwijl een pakket MSI Aero ITX OCX GTX 1060-kaarten wordt vermeld voor €3.465. 1 MB aan transacties kan in theorie zo klein zijn als één transactie (hoewel dit helemaal niet gebruikelijk is) of meerdere duizenden. CGminer is een opdrachtregeltoepassing geschreven in C.

Merk

Mijnbouwprobleem is zo ingesteld dat gemiddeld om de tien minuten een nieuw blok wordt toegevoegd (i. )De mijnwerker mag zijn investering misschien nooit terugverdienen. Bitcoin, rechts: Bitcoin-mining is tegenwoordig meer een beroep dan een hobby geworden. De AMD Radeon RX 470 gebruikt de minste stroomvoorziening van alle AMD GPU's die in dit artikel worden beschreven, met slechts 120 W aan gebruik. De readme bevat ook veelgestelde vragen tegen het einde. Mijnwerkers uit grote fabrieken die gigantische poelen vormen, komen uit verschillende provincies over de hele wereld. Als u echter een professionele mijnwerker wilt worden, moet u speciale mijnbouwapparatuur en meer geavanceerde software gebruiken.

De BCH-keten heeft geleidelijk een toename van hashpower gezien en heeft de afgelopen maanden meer dan 2 EH/s verzameld. Het kopen van een GPU voor mijnbouw vereist een beetje nadenken. Dat is wat u moet weten over Bitcoin mining-software in een notendop. Mijnbouw wordt gedaan door extreem krachtige computers (ASIC's) te gebruiken die tegen andere mijnwerkers racen in een poging een bepaald aantal te raden. Als u bereid bent enkele instellingen aan te passen, is dit echter een indrukwekkende mijn-GPU.

Zoals u zich kunt voorstellen, heeft dit type zelfregulerend mechanisme een soort "wapenwedloop" gecreëerd om zo snel mogelijk de meest efficiënte en krachtige mijnwerkers te krijgen. Het kan ook worden gebruikt voor zowel solo als pooled mining. De site Cryptocompare biedt een handige rekenmachine waarmee je nummers zoals je hashsnelheid, elektriciteitskosten, enz. Kunt aansluiten. En als het goed is, verkopen prijs scalpers op eBay en Amazon de Antminer S9 voor bijna €10.000 aan mensen die worden aangedreven door hype (opmerking: )Mijnwerkers worden betaald in nieuw geslagen Bitcoins, maar ook met mijnkosten die zijn gekoppeld aan transacties.

Je Bent Hier

Het levert hoge hash-ratten tot 30 mh/s en verbruikt aanzienlijk minder energie terwijl het wordt uitgevoerd. Ik heb deze GPU-munten voor munten in volgorde van hun gebruik en waarschijnlijke levensduur opgesomd omdat ik geloof dat dit voor een serieuze mijnwerker de focus moet zijn. Grafische kaarten hebben grafische verwerkingseenheden (GPU's). Het is dus een efficiënte, kosteneffectieve en betaalbare optie voor cryptocurrency-mining vanwege het lage stroomverbruik. Nu bent u helemaal klaar.

Welke methode gebruiken ze? Vanuit het bezoekersperspectief van de site gebruikt iemand zijn computer zonder toestemming om Bitcoins te minen. Zorg ervoor dat je een bitcoin-portemonnee hebt, zodat je een plek hebt om je bitcoins op te slaan voordat je je bij een pool aansluit. De oplossing omvat een desktop-applicatie en een speciale webconsole voor monitoring en extern beheer. In mijn ervaring kunt u minder uitgeven aan het bouwen van een rig als u servervoedingen gebruikt.

U moet rekening houden met de initiële aankoopprijs van uw GPU, hoewel het mogelijk is dit later te verkopen. Rekenmachines zoals CoinWarz Bitcoin-mijncalculator of duizenden andere websites doen al het werk voor u. Welke GPU's zijn populair?

Meer

Als u klaar bent om geld te verdienen met GPU's, raden we ten zeerste 2Miners pool aan. Bloomberg, investeerbare cryptocurrencies en maak een kandidaatblok. Het eerste wat u moet doen, is beslissen over uw hardware, en er zijn twee belangrijke dingen om over na te denken bij het kiezen ervan: In tegenstelling, vandaag is het geprijsd op ongeveer €60.

Op dit moment is de bitcoin USD-prijs zo laag, waar je op een punt komt dat je in sommige gebieden op dit moment echt geld kunt verliezen door bitcoin te winnen, vanwege de elektriciteitskosten. Mijnpools zijn vergelijkbaar met die Powerball-clubs waarvan de leden massaal loten kopen en overeenkomen om eventuele winsten te delen. Dit proces is niet eenvoudig en maakt gebruik van complexe wiskundige formules. Pirl is een op de gemeenschap gebaseerde gedecentraliseerde cryptocurrency die de eerste op Ethash gebaseerde Masternode introduceert in het blockchain-ecosysteem. Eerst heb je een bitcoin-portemonnee nodig. Deze software heeft veel functies, maar de belangrijkste zijn: Dit omvat niet de kosten voor het opslaan of koelen van de mijnwerker.

Bitcoin-mijnbouwproblemen zijn zo versneld met de release van ASIC-mijnkracht dat grafische kaarten niet kunnen concurreren. Het heeft echter een lager stroomverbruik. Kijk op de website voor actuele prijzen. Er is een eenvoudige regel die u helpt bij het kiezen van een grafische kaart. Een hash-snelheid die zo laag is, is het niet waard om mee bezig te zijn, dus dit is waar het metrische internationale systeem van eenheden in het spel komt.

Neem Contact Op

Of u nu voor het eerst een GPU voor Bitcoin-mijnbouw wilt kopen of gewoon uw huidige mijnbouwinstallatie wilt upgraden, hier is alles waar u op moet letten. Energieverbruik: Mijnbouw is een grappige term. Voor degenen die de GPU willen gebruiken om cryptocurrency te delven, is de hoge hashraat van de Nvidia GTX 1080 Ti waarschijnlijk de extra kosten of het verhoogde elektriciteitsverbruik niet waard. Vandaag slechts 12. Tijdens het mijnbouwproces werken mensen om transacties te verifiëren en hun nauwkeurigheid te waarborgen.

Er is een menu voor direct beheer van de meeste instellingen en zelfdetectie van nieuwe blokken met een minidatabase voor trage/falende longpollscenario's. Vergelijk online beleggingsrekeningen, maar dat gezegd hebbende, het gebruik van een forex robot heeft zijn voordelen. Als de mijnbouw populair blijft en er voldoende vraag is om het mijnproces en de industrie te verbeteren, zullen toeschouwers de komende jaren veel snellere machines zien. In een crypto-context zou het houweelequivalent een bedrijf zijn dat apparatuur produceert die wordt gebruikt voor Bitcoin-mijnbouw. Als u een GPU wilt gebruiken om uw Bitcoin-bezit te vergroten, zou een betere strategie zijn om andere munten te minen en vervolgens uw gedolven cryptocurrency onmiddellijk voor Bitcoin te verkopen, in plaats van op zoek te gaan naar een winstgevende Bitcoin grafische kaart/de beste videokaart voor Bitcoin-mijnbouw. Zelfs als u slechts sporadisch op de hoogte blijft van de nieuwste technologische ontwikkelingen, is de kans groot dat u van Bitcoin hebt gehoord. Hoewel het duidelijk is dat je de software moet matchen met de hardware die je al hebt, zijn er enkele punten die je misschien over het hoofd hebt gezien: Bitcoin is een fenomeen dat iedereen verraste toen het eind december 2020 de hoogste prijs van rond de €20K bereikte. Dat is heel veel hashes.

Iedereen die hier al enige tijd is, is op de hoogte van Bitcoin Gold.

Nieuwste Product

We verdienen commissie als u artikelen koopt via een aangesloten link. Dus nogmaals, MinePeon is de gebruikersnaam peon is het wachtwoord. Ik hoop dat je een fantastisch 2020 hebt en GPU de mijne uit die alt-munten! Er is veel kritiek op het energieverbruik dat Bitcoin-mijnbouw wereldwijd gebruikt. Het is voornamelijk gebaseerd op de Pascal GPU-architectuur. De grafische kaart geeft 30 Mh/s af en heeft een laag stroomverbruik. AMD-kaarten genereren meer warmte en verbruiken meer stroom.

De eenvoudigste manier om dit IP-adres te vinden, is door u aan te melden bij uw router en te zoeken naar het apparaat genaamd MinePeon. Dit is geen perfecte analogie - we zullen hieronder meer in detail uitleggen. U kunt het patroon niet raden of een voorspelling doen op basis van eerdere doelhashes. Shark GPU Rig is professioneel verpakt, op maat gemaakt, met dubbele doos en verzonden met handtekening, dus je kunt er absoluut zeker van zijn dat het veilig en wel aankomt. 00 voor 6 GB geheugen, waardoor het verreweg de goedkoopste is van alle Nvidia-mijnbouw-GPU's die in dit artikel worden behandeld. Sleutel tot succes is het hebben van de juiste tools. Een van de belangrijkste voordelen is een stabiele werking op verschillende werklastniveaus. “onmiddellijke redding atsiliepimai, zo ja, kijk dan niet meer! Een werkbewijs is een stuk gegevens dat moeilijk (kostbaar, tijdrovend) was om te produceren om aan bepaalde vereisten te voldoen.

Beoordeel Dit Project

Dit is waar de actie echt is. Alle pakketten hebben een looptijd van een jaar en u kunt uw inkomsten en andere gegevens op elk gewenst moment controleren door in te loggen op uw account. Deze gegevens worden voortdurend bijgewerkt en verstrekt aan iedereen die deelneemt, zodat zij begrijpen wat er gebeurt. De AMD Radeon VII brengt dingen naar een geheel nieuw niveau, waardoor de hashsnelheid van de Vega 64 direct uit de doos wordt verdrievoudigd tot 90MH/s.

Simpel gezegd, met web mining kunnen website-eigenaren de CPU's van hun bezoekers 'kapen' en gebruiken om Bitcoin te minen. Het nadeel is dat ze moeilijker te configureren zijn, daarom werden ze niet zo vaak in de mijnbouw gebruikt als GPU's. Wanneer een blok wordt ontdekt, kan de ontdekker zichzelf een bepaald aantal bitcoins toekennen, waarover iedereen in het netwerk overeenstemming heeft bereikt. Meestal hebt u ook software nodig voor de ASIC-mijnwerker, maar fabrikanten van sommige nieuwe modellen zeggen dat ze dit niet nodig hebben. Dat is krachtiger dan de aanzienlijk duurdere Nvidia Titan V, waardoor de Radeon VII de nieuwe koning van de cryptocurrency-mijnbouwscene is. Veel van de meer geavanceerde functies in MultiMiner vereisen zelfs geen configuratie, zoals de automatische detectie van netwerkapparaten en de bewaking en bediening op afstand van MultiMiner-installaties op uw netwerk - zowel vanaf uw pc als uw smartphone. Eén Bitcoin miner7, Eric, is sinds 2020 bitcoin-mijnbouw. De typische functie van een GPU is het uitvoeren en besturen van de weergave van visuele effecten en 3D-graphics, zodat de CPU niet betrokken hoeft te zijn bij minuscule details van video-renderingdiensten.

Nadat u zich hebt aangemeld bij uw account, ziet u een overzicht van uw Bitcoin-saldo en transacties. Ben je cryptocurrencies aan het minen met je GPU? Meer nog, de huidige prijs is meer dan aantrekkelijk. We realiseren ons echter dat meer ervaren mijnwerkers veel meer gedetailleerde monitoringmogelijkheden nodig hebben en we zullen dat (en een heleboel andere coole dingen) in Honeyminer Pro inbouwen. In feite is Bitcoin altijd maar een paar keer gedaald - zelfs op momenten dat de prijs relatief laag was. In 2020 werd dit gehalveerd tot 25 BTC. Nvidia adviseert dat de typische stroombehoefte van de Nvidia GTX 1070 150W is.

 • U kunt kijken naar bedrijven die ASIC's-mijnwerkers of GPU-mijnwerkers maken.
 • Veel landen, waaronder de meeste Afrikaanse landen, hebben geen wetgeving aangenomen voor of tegen bitcoin en zwijgen over het algemeen over deze kwestie.
 • Met deze methode kunnen mijnwerkers aandelen verdienen totdat de pool een blok vindt (wat in feite het einde van de mijnronde is).
 • Ze hebben veel verschillende opties en omvang van contracten om uit te kiezen en bestaan ​​nu ongeveer 5 jaar.
 • Ongeacht de opties die u kiest om bitcoins te minen, voor veel mensen is bitcoin-mining een plezierig avontuur en biedt het de hoop uw oorspronkelijke investering ook terug te krijgen!
 • De beste munt om te minen met GPU 2020 is zeer onwaarschijnlijk de beste munt om te minen met GPU 2020.
 • Momenteel zijn alle Bitcoin Cloud Mining-contracten uitverkocht.

Hoe de juiste GPU voor mijnbouw te kiezen: tips van experts

De beste valuta om te minen met GPU zullen in de loop van de tijd veranderen. Daarna krijgt elke gebruiker een bepaald aantal aandelen binnen de ronde, op basis van een specifieke formule. GPU's kunnen ook worden gebruikt om verschillende cryptocurrencies te minen, niet alleen bitcoins. AMD of Nvidia? Een van de best presterende van AMD, de RX Vega, en zijn benchmarkscores laten zelfs de Nvidia GeForce 1070 achter zich. In de loop van de tijd is het mijnbouwprobleem echter aanzienlijk toegenomen en zijn mensen begonnen gespecialiseerde mijnbouwplatforms te gebruiken, meestal met meerdere video- of grafische kaarten om extra hashvermogen te genereren om het blok eerder te minen. Het 6-wegframe voor mijnbouwplatforms dat in maart €100 kostte, is nu beschikbaar voor €36, een bijna drie keer daalde.

Door de blockchain te downloaden en te verifiëren, kunnen bitcoin-knooppunten overeenstemming bereiken over de volgorde van gebeurtenissen in bitcoin. De mogelijkheid om minder dan winstgevende GPU's voor de mijnbouw om een ​​andere reden aan het werk te zetten, kan echter degenen helpen die in elkaar zijn geslagen door zowel een berenmarkt als dramatisch krachtigere ASIC-mijnbouwplatforms. Ben je klaar om dit in perspectief te plaatsen? Een andere optie zou zijn om altcoins te minen die nog steeds kunnen worden gedolven met GPU's, zoals Ethereum, Monero of Zcash. Maar in ieder geval één ding dat ik eerder ben vergeten te vermelden: Hoe goed het ook is, het is een gaming-GPU en ook een uitstekende mijnbouw, er zijn een paar beperkingen die voorkomen dat het de toppositie op de lijst overneemt. Met dit type software kunt u communiceren met de bitcoin-clients.

Mijnbouwinstallatie Virtuele valuta ZCash 182 mh/s GTX-1070 x 7 MSI NVIDIA grafische kaarten

De situatie is vergelijkbaar met GIGABYTE's Radeon RX 570 4 GB. Beste tools en software voor daghandel, dit alles wil zeggen dat er niemand de beste online effectenmakelaar is, maar elke heeft verschillende sterke en zwakke punten. Een andere software die we moeten downloaden, wordt de Win32 Disk Imager genoemd. ASIC staat voor applicatiespecifiek geïntegreerd circuit, en dit waren stukjes hardware die uitsluitend werden vervaardigd voor het minen van Bitcoin. Er zijn een paar verschillende soorten Bitcoin-mining-software die elk hun eigen voor- en nadelen hebben, dus lees de verschillende mining-software die er is.

5 Bitcoins worden om de tien minuten vrijgegeven, maar het aantal mijnwerkers is met 10.000% toegenomen. Met andere woorden, het is letterlijk gewoon een spel met getallen. Je kunt het contract bij wijze van spreken niet onderbreken, dus dit is nog een reden waarom cloud mining iets risicovoller is. Het valt nog te bezien wanneer ze op het dieptepunt zijn ingesteld.

Zelfs als je de best mogelijke mijnwerker koopt, heb je nog steeds een enorm nadeel in vergelijking met professionele Bitcoin-mijnbouwbedrijven. De blokketen dient om transacties naar de rest van het netwerk te bevestigen als hebben plaatsgevonden. Sommige amerikaanse financiële adviseurs staan ​​klanten toe cannabisaandelen te kopen, als een belegger getrouwd is of samen met zijn / haar echtgenoot een dossier indient, moeten we dan ook een achtergrondcontrole voor zijn echtgenoot indienen? Het is denkbaar dat een vandaag gekocht ASIC-apparaat nog steeds over twee jaar aan het minen is als het apparaat voldoende energiezuinig is en de kosten van elektriciteit zijn output niet overschrijden. Hoop gaat niet verloren voor mijnbouw met een GPU. Mijnwerkers besloten dat als ze middelen bundelden en hun krachten bundelden, ze sneller blokken konden genereren en blokbeloningen op een consistentere basis konden ontvangen, in plaats van om de paar jaar. 2790W Winstgevendheidsclassificatie: De twee meest populaire merken zijn Nvidia en AMD. Met deze methode kunnen mijnwerkers aandelen verdienen totdat de pool een blok vindt (wat in feite het einde van de mijnronde is).

Waarom de mijne met GPus?

Aanbevolen GPU's voor NRG-mijnbouw: GPU-mijnbouw is drastisch sneller en efficiënter dan CPU-mijnbouw. Bovendien is het goedkoper dan de GTX 1070, en als u het niet erg vindt om enkele instellingen te wijzigen, zult u zeer tevreden zijn over de mijnprestaties van deze kaart. Om virtuele valuta te minen, hebt u veel rekenkracht nodig. Maar zodra een auto de dealer verlaat, daalt de prijs met 30-50%. Het koppelt eenvoudig de hash-koers aan de inkoopprijs van de dollar. Een woordvoerder van NVIDIA zei dat het bedrijf niet verder reageert dan wat er tijdens zijn winstoproep werd gezegd.