Addon, Tesla Model 3 op Autopilot crasht in politieauto

Tesla is erg trots op wat het heeft bereikt, voortbouwend op wat het zegt is een zeer effectief pakket - een 48: De wandeling kwam slechts enkele weken nadat de Society of Motor Manufacturers and Traders onofficieel bevestigde dat het Model 3 vorige maand het derde meest geregistreerde voertuig in het VK was. Het marktaandeel van Tesla in het VK steeg tot 2. Prestaties zijn treffend belachelijk:

Wereldwijd zijn er drie versies van de auto aangeboden: Standard Range Plus, Long Range All-Wheel-Drive en Performance. Kan ik de Tesla Model 3 in het VK kopen? Sommige koersen kunnen hoog zijn omdat er niet veel van deze voertuigen op de weg zijn. Maar terwijl Tesla zijn blik op Duitsland richt, kunnen anderen volgen. “In West-Europa was Tesla goed voor 49.200 (verkoop) in het jaar tot en met juli, of meer dan een kwart van de totale markt voor pure elektrische nieuwe auto's. De derde auto van Tesla scoorde ook bijzonder hoog voor de bescherming van de inzittenden.

Hoe lang duurt het om mijn auto te krijgen? U kunt ongeveer €600 betalen om een ​​oplaadpunt bij u thuis te laten installeren. Dat is een voorafgaande prijs van €3,605 duurder dan de Tesla. Tesla gedefinieerd, onderhandelen over het doolhof van voortdurende medische en ontwikkelingsopvolging kan onnodig belastend zijn. Het zou echter niet buiten de macht van een ondernemer moeten liggen om Model 3-bezitters te voorzien van het volledige V8-geluid voor gerommel en gejank. Is het beter om een ​​gebruikte fossiele auto van €3000 - €5000 te kopen die u €1500 per jaar aan brandstof kost en op zijn best na nog eens 5 jaar op zijn best €2020 - €3000 waard is, of een gebruikte EV van €6000 - €10.000 te kopen die kost u €150 per jaar brandstof en is het na 5 jaar nog steeds €5000 - €8000 (aan de volgende zuinige eigenaar) waard?

Hoewel het een uitstekende prestatie is voor elke pure elektrische auto, is het geen grote verrassing, gezien het feit dat de eerste serie Britse modellen sinds eind juni is aangekomen.

Glazen Dak

Het wordt een interessant kwartaal. En ondanks de grootste markt voor de productie van elektrische voertuigen in Europa in 2020, heeft het trage binnenlandse beleid van Engeland op het gebied van benzine- en dieselverboden en de impact van de Brexit het op de achterste voet gezet. Dat is de reden waarom deze auto een klasse apart is - want het is angstgevoelens boven bereikangst - en zet de auto-industrie op zijn kop omdat iedereen ernaar streeft om te concurreren met zijn normen. Dit is de reden waarom verstandige mensen graag wat meer betalen voor EV's als gebruikt voertuig, en veel, veel, meer geld terug verdienen in de relatief enorme besparingen op de exploitatiekosten. Het tekort aan vaardigheden van het VK heeft bedrijven €6 gekost. Prijzen voor de Standard Range Plus, inclusief Autopilot, beginnen bij €38,900 (prijs onderweg, na prikkels).

4 seconden, maar vergroot het bereik tot 348-mijl WLTP. Steek het in de Track-modus en de besturing wordt scherper, het indraaien wordt nog agressiever en als u de gashendel op een constante stuuras inschakelt, gaat u drijven als een professional. ‘Ja, maar hoe vaak moet je het opladen? Selecteer eenvoudig of u MS, MX, M3 of zelfs de originele Roadster wilt zien, in welke prijsklasse u geïnteresseerd bent en wij doen de rest. Tesla heeft aangekondigd dat het volgend jaar zijn Model S sedan-modellen in het VK zal gaan verkopen, na de opening van zijn nieuwe Londense dealer. 45 per gallon - kost iets meer dan €1.600 per jaar aan brandstof. Hoe zit het met de Track-modus van het Performance-model? We hebben een Model 3-prestatie getest, de range-topper van €48.590, het eerste in de weg geregistreerde model in het VK.

Nu zijn de registratiegegevens beschikbaar voor september en heeft Tesla nog meer voertuigen afgeleverd: Als u voor het Standard Range Plus-model kiest, hebt u een bereik van 254 mijl (ongeveer 25 minder dan de Hyundai Kona Electric), een topsnelheid van 140 mph en een tijd van 0-60 mph van slechts 5. Het leek op een soort zwarte magie, niet? Model X- en Model S-eigenaren krijgen levenslang gratis gebruik van het Supercharger-netwerk. Gebruikte voertuigen bevinden zich in onze servicecentra in het hele land. Als dat geen overtuigend argument voor u is, overweeg dan het Long Range-model voor €47.000 *, dat 329 mijl op een volledige lading zal doen.

  • De standaardversnelling versnelt, remt en houdt je in je rijstrook, terwijl de extra zelfrijdende functie de mogelijkheid omvat om van rijstrook te veranderen, zelf parkeren en een faciliteit om de auto op afstand vanaf een parkeerplaats op te roepen.
  • Tesla kondigde de startprijs van de reeks aan op €38,050 voor het reguliere Standard Range-model, maar we moeten nog in deze goedkoopste Tesla stappen die naar verwachting de meest populaire is.
  • Omdat het bedrijf medio 2020 langzaam de productie opvoerde naar 5.000 eenheden per week, begon het de auto op andere markten aan te bieden, maar Europeanen moesten wachten tot januari 2020 om het te kunnen kopen.
  • Ondertussen heeft het aandeel Tesla 26 verloren.
  • Als u rechtstreeks met een verkoopadviseur werkt, kan verkoop in het hele land mogelijk zijn voor btw-aftrekbare auto's.
  • Toch is het een indrukwekkende inspanning.
  • De Britse prijs is nog steeds hoger dan wat de meeste mensen zouden willen betalen.

€52.000

Musk vertelde vakblad Auto Express die onzekerheid over de U. Opladen vanuit leeg duurt ongeveer 12 uur met behulp van een speciale wandlader thuis of u kunt de batterijen van de Model 3 in slechts 35 minuten van 10% naar 80% laten vollopen met behulp van de openbare oplaadpunten van 120kw van Tesla. Musk verduidelijkte later dat de Britse bestelpagina op 1 of 2 mei live zal gaan. Tesla's unieke benadering van het ontwerp van de batterij en de aandrijfeenheid biedt een ongekende levensduur en prestaties. De rit is soepel en voorbeeldig. Zap-Map zet het aantal locaties met een openbaar oplaadpunt op 8.318. Als je naar de opvallende Model S kijkt, krijg je een geweldige indicatie van de sterke punten van Tesla. Anderen zullen het graag doen met ‘Autopilot’ standaard inbegrepen in het Model 3 waarmee uw auto automatisch kan sturen, versnellen en remmen voor andere voertuigen en voetgangers binnen zijn rijstrook.

Kwaliteit is een probleem geweest in Duitsland en een recente spraakmakende zaak moet de reputatie van Tesla hebben beschadigd. Met andere woorden, de extra €2500 aan kosten vooraf heeft zichzelf 3x terugbetaald gedurende de 5 jaar van eigendom. Tesla had opnieuw een recordmaand en kwartaal van leveringen in het VK, dankzij Model 3, dat snel een best verkochte auto op de markt wordt. Een Tesla-woordvoerder zei: Tesla wilde me echter zorgvuldig laten zien hoe het basismodel (het €38.500 * Standard Range Plus) presteerde - i. De directeur van de elektrische autofabrikant maakte zijn opmerkingen na de aankondiging dat de fabriek en het ontwerpcentrum in de buurt van Berlijn zouden worden gebouwd. Online fx-handel, naarmate de koers in een valutapaar stijgt, daalt de waarde van de citaatvaluta, ongeacht of het paar direct of indirect is. Ik ben al verkocht op Tesla, ik kon het gewoon niet betalen.

Beoordelingen Van Vergelijkbare Auto's

”Dit zal echter onvermijdelijk verschuiven naar juli en augustus naarmate meer mensen hun bestellingen plaatsen en de wachtrij snel langer wordt. Rekening houdend met de plug-in subsidie, daalt deze prijs tot €46.500. 2020 Tesla Model Tesler ervaringen 2020 S Review, praktisch is niet de kracht van de I-Pace. De basis Tesla Model 3 hier gaat van 0-60 mph in een bliksem 5.

Probeer het later opnieuw. Ze openen ook van binnenuit anders - met een eenvoudige deurschakelaar die eruitziet als een elektrische raamknop. Nissan LEAF's van 2020 in behoorlijke staat - hoewel 5 jaar oud en met een bereik van minder dan 100 mijl - behouden hun waarde op meer dan €10.000 in het VK, en zijn nu al een tijdje op deze waarde. Merk op dat een bestelpagina niet veel zegt over leveringen, en het lijkt erop dat de eerste (demonstrator) modellen met rechts rijden pas in de tweede helft van 2020 op de eilanden aankomen, meldt Autocar. Berlijn - niet Groot-Brittannië - zal de locatie zijn van Tesla's eerste gigafabriek in Europa.

Nu zal dat centrum en een batterijfabriek in Berlijn zijn - dicht bij de gloednieuwe gigafabriek. Het onmiddellijke succes van Model 3 suggereert dat dit binnenkort kan veranderen. Dat is een groot probleem hier, omdat benzine in Europa belastingen draagt ​​die soms bijna 75% aan de prijs toevoegen, dus zelfs degenen die het geluk hebben zich zo'n auto te kunnen veroorloven, zien een vlezig financieel voordeel. De leveringen voor de Model S saloon begonnen toen in 2020 voordat de Model X SUV een paar jaar later arriveerde. Tesla reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar. Superchargers zijn betaal per gebruik met de Model 3 (kopers van Model S mogen ze gratis gebruiken) maar verre van prijzig. “Ik krijg de vreugde van een fantastische auto die gemakkelijk te besturen is, hoge prestaties levert en er geweldig uitziet - het is gewoon fantastisch. Maar de Tesla-bug is moeilijk te schudden als je eenmaal bent gebeten.

Misschien leek het destijds een verre visie, maar 15 jaar is niet zo lang om zulke verheven ambities te realiseren, zelfs in de auto-industrie, en hier hebben we de Tesla Model 3.

Tesla Model S E 85 Saloon 5dr Electric Automatic (0 g/km, 362 pk)

Nu meer mensen profiteren van de stimulans en er meer Model 3-voertuigen worden geleverd, die meer mond-tot-mondreclame genereren, denk ik dat het vierde kwartaal ook indrukwekkend zal zijn. De enorme achterstand van reserveringen helpt ook de vraag. Ik moet ook vermelden dat een Tesla vrijwel de veiligste auto is die je op de markt kunt kopen, volgens enquêtes. Namelijk een goedkope, hoogvolume elektrische auto met het soort aantrekkingskracht dat ons allemaal voorgoed van interne verbranding zou kunnen afhouden. 5 eenvoudig te leren opties om te gebruiken handelsstrategieën in 2020. Volgens het rapport van Electrek op 1 mei was Tesla's Model 3 ook de best verkochte EV van Italië in september. Het bedrijf behaalde een record derde kwartaal, dat zijn eerdere record in het tweede kwartaal van 2020 overtrof.

Meer in het algemeen zegt het insurtech-bedrijf dat het zich verzet tegen de trend dat autoverzekeringen geen gelijke tred houden met technologische veranderingen, waaronder de overstap naar geconnecteerde en elektrische auto's. Afbeelding copyright Connecticut State Police Afbeelding bijschrift De voorkant van de Tesla Model 3 na het incident. De verkoop van dieselauto's daalde met 20% tijdens de periode, en benzine-aangedreven auto's stegen met 4. Twee modellen zullen beschikbaar zijn bij lancering in het VK: Veel openbare oplaadpunten zijn gratis te gebruiken; anderen vereisen betaling en dit varieert sterk. Dat is een enorm TCO-voordeel voor een Tesla Model 3-eigenaar in vergelijking met de TCO voor een BMW 3-serie-eigenaar.

Vals

We kregen de gelegenheid om de dag door te brengen bij Paul Ricard om de grenzen van Model 3 te verkennen, zowel op het goede spoor als in de slippan. 4 stappen om fraude met cryptocurrency op instagram te voorkomen. Een extra dekking van twee jaar of tot 100.000 mijl (op de kilometerteller) (wat het eerst komt) en het saldo van een originele garantie op de batterij en de aandrijfeenheid begint op de datum van levering voor alle Tesla-voertuigen ouder dan vier jaar oud of ouder 50.000 mijl. Dat glazen zonnedak over de volle lengte maakt het licht en luchtig en de vloer is genadig plat.

Bekijk onze homepage voor het laatste nieuws en volg Electrek op Twitter Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Nieuwste Tesla-artikelen

De eerste keer dat u een smartphone gebruikte? Links naar de rest van de wereldinventaris zijn te vinden in de menubalk. Gebruikte voertuigen moeten worden afgeleverd in het land waar het voertuig online staat om te worden verkocht, en lokaal toepasselijke btw moet worden betaald. Is bitcoin code een scam? lees deze recensie voordat u zich aanmeldt! Onze dagelijkse Tesla-meldingsservice in het VK stuurt u een e-mail met alle nieuwe inventaris- en prijswijzigingen in het VK die die dag hebben plaatsgevonden. Het I-Pace-utility utility-voertuig van Jaguar heeft dit jaar de wereldauto van het jaar gewonnen en Nissan heeft enig succes gehad met zijn Leaf-model, terwijl BMW hoge verwachtingen heeft van zijn nieuwe elektrische Mini. Omdat een conventionele motor zoals de BMW 3 Serie, Mercedes C-Klasse en Audi A4 niet hoeft te worden gekoeld, kan de Tesla Model 3 elektrische auto alles weghalen wat zo vulgair is als een grille op de bumper.

Het opladen ging zo snel, we hadden nauwelijks genoeg tijd om onze Burger King op te eten toen de Tesla-telefoon-app me sms'te om te zeggen dat de auto bijna volledig opgeladen was en om ernaar terug te keren. Dat zijn slechts 1.521 auto's minder dan in augustus 2020. Lees onze volledige review van de Tesla Model 3 voor meer informatie. Aan dergelijke snelle, opwindende groei met nieuwe technologie zijn echter kosten verbonden.

De showroom had ook een paar ervaren Tesla-eigenaars bij de hand om nieuwe eigenaren advies en informatie te geven over hoe het leven met een Tesla eruit ziet. De crash vond plaats op de Interstate 95 in Norwalk, Connecticut, in de vroege uren van zaterdagochtend lokale tijd. 1 seconde (vergeleken met de 0-60 km/u van de Tesla in 5. Pauline tesler1, op die manier heeft u altijd de volledige controle en zult u nooit spiraalverliezen van autohandel zien. )

Topnieuws op CleanTechnica

Naast een lichtflits en een golf van andere Tesla-eigenaren, kreeg ik zelfs een duim omhoog van een Porsche-coureur die naast me reed en zijn raam dichtsloeg om me te vertellen hoe cool de nieuwe Tesla eruit zag - en dat hij er een wilde. 3 seconden en verder tot 140 mph. De kosten voor het opladen van de Model 3 lijken ook niet te zijn meegenomen in deze berekening, wat vooral verwarrend is, omdat de Superchargers van Tesla niet gratis kunnen worden gebruikt voor eigenaren van Model 3. De politieauto stond geparkeerd achter het kapotte voertuig met zijn blauwe lichten knipperend, terwijl hij wachtte op een sleepwagen. En als je nog overtuigender nodig hebt, heeft de Model 3 de carwow Game Changer Award voor 2020 gewonnen. Er is geen sleutel, u gebruikt liever een RFID-kaart (zie hieronder) of u hebt toegang tot de auto via uw smartphone. Dat is een 10-jarig voordeel van €8.600 voor de Tesla.

“Het is de bestverkopende premium middelgrote sedan voor de BMW 3-serie, Audi A4 en Mercedes C-klasse (exclusief versies zoals stationwagons). De opkomst is de eerste paar maanden traag geweest, maar Tesla heeft in augustus meer dan 2.000 Model 3-voertuigen geleverd, en het was voldoende dat de Model 3 in augustus de derde best verkochte auto in het VK werd (via de Society van motorfabrikanten en handelaren (SMMT). )Bedenk dat de Tesla Model 3-batterijen geschikt zijn om een ​​fatsoenlijke service te behouden gedurende ten minste 1500 cycli, dat is 360.000 km aan service in de Standard Range Plus. Dit is meer dan 3x de kilometerstand die gemiddelde Britse bestuurders in 10 jaar zullen afleggen.

Max Ruimte

Ook suggereren Model 3 prijzen aangekondigd in Spanje, Zweden, Nederland en Frankrijk dat de EV beschikbaar zal zijn vanaf ongeveer €50.000 in Groot-Brittannië. Het wordt geleverd met Autopilot, maar als je wilt upgraden naar de nieuwste zelfrijdende functies van Tesla, moet je nog eens €4900 ophoesten - en er is niet precies te zeggen wanneer ze aankomen en welke wetgeving in de weg zou kunnen staan. “Hoewel dit bemoedigend is, tonen deze cijfers ook de omvang van de komende uitdaging.

De politie zei dat niemand gewond was geraakt.

Het bedrijf zal de prijsstijging van €1.000 Full Self-Driving (FSD) tot 10 mei uitstellen om diegenen te ondersteunen die niet op tijd konden bestellen (voorheen was de prijsverhoging gepland voor 1 mei). Is het goed? Drie op de vijf personeelsmanagers hebben toegegeven dat het tekort aan vaardigheden het afgelopen jaar is verergerd. Dit artikel (inclusief kop) is dienovereenkomstig bijgewerkt. Tesler5 + mendelovitch breng hun sculpturale "houten huid" aan op interieurs, 3% verwijdering en 0. Vergeet niet dat de Tesla Model 3 Standard Range Plus al de Autopilot-optie heeft, die geavanceerde cruise control, geavanceerde rijbaantechnologie en voetgangersdetectie biedt (bovenop alle actieve veiligheidssystemen die in alle Teslas zijn inbegrepen). Het breidt ook de productie van het Silicon Valley-bedrijf uit tot buiten de VS op een moment dat internationale handelstarieven de export bemoeilijken.

Maar het feit dat het ook de verkoop heeft gestolen van de veel bewonderde compacte en interne verbrandingsmotor (ICE) hot-rod sedans zoals de BMW 3-serie, de Audi A4 en Mercedes C-klasse zal een reden tot bezorgdheid zijn op verschillende hoofdkantoren.

De Toekomst Van De Stuurautomaat

Sinds de aankondiging is het aanbod van de sedanauto verschillende keren gewijzigd, waardoor de laagste modellen waarop de beloofde betaalbaarheid van de nieuwe EV was gebaseerd, het meest werden verwijderd. Er is ook een flitsender Performance-model met lagere vering voor €52.000 * met een topsnelheid van €162mph. Omdat we genereus zullen zijn en zeggen dat het onderhoud en de verzekering ongeveer hetzelfde zijn, laten we ons in plaats daarvan concentreren op het schatten van het 10-jarige TCO-verschil tussen de twee voertuigen, op basis van de afschrijvingen en brandstofkosten. Dingen zijn minder dramatisch als je er vanaf de zijkant of de achterkant naar kijkt, maar het Performance-model krijgt verlaagde ophanging, een subtiele koolstofvezel achterspoiler en enorme 20-inch lichtmetalen wielen om ze er lager, gemener en veel sportiever uit te laten zien. Hoe vergelijkt de nieuwe auto?

Bagage

En de verkoop groeit snel - maar het gemiddelde publiek heeft nog steeds vragen. 50 echte manieren om vanuit huis geld te verdienen in 2020 (tot €100 vandaag)! Ondanks twee kwart van de recordleveringen zijn analisten nog steeds niet positief over de voorraad. Als gevolg hiervan rijden Tesla-voertuigen al verder met één lading dan elke andere productie-EV op de markt. Ook kan de uitbreiding van zijn China Gigafactory Tesla ook helpen om zijn rentabiliteitsdoelstelling sneller te bereiken. 9% respectievelijk. In het verleden waren er hoge premies omdat verzekeraars niet van voertuigen houden die duur zijn om te vervangen of te repareren. Als ik het extra geld had, zou ik waarschijnlijk gewoon kiezen voor het Long Range-model, gewoon voor mijn gemoedsrust (het heeft All Wheel Drive met verbeterde prestaties en tractie) en de (ongelooflijke) 'Full Sell Driving Capability' waar ik enthousiast over was mijn Model S review. Ze houden echt van de auto daar.

Ontvang Onze Nieuwste Aanbiedingen

Het bedrijf heeft ook een breder netwerk van 'bestemmings'-opladers, die voertuigen over een paar uur opladen. Het eindigt altijd in tranen, prijsverlagingen en vernietigde aandeelhoudersfondsen. Tesla heeft moeite om de productie op te voeren en moet nog bewijzen dat het consistent winst kan maken, aangezien rivalen, waaronder Audi-eigenaar Volkswagen, fabrieken opknappen om elektrische auto's in massa te produceren. “Model 3 blijft alle andere luxe voertuigen in de VS outsourcen. De site belicht dan echter €9.500 aan brandstofbesparingen (€12.419, maar Tesla stelt dat op €4.300 in de VS) in vergelijking met een benzinevoertuig, en komt met een 'na besparingen' prijs van €29.400 (€38.434). De CEO Carlos Tavares zei dat een ongunstige Brexit de productie van de volgende generatie Vauxhall Astra in de fabriek in Merseyside onhaalbaar zou kunnen maken. Er wordt aangenomen dat het Model 3, dat een platform deelt met het Model Y, daar ook op een later tijdstip zou kunnen worden gebouwd.

Het laat Britse Tesla-kopers een eenvoudige keuze tussen het €38,050 Standard Range Plus-model en de M3-achtervolgende prestaties. Alle prijzen zijn nadat de plug-insubsidie ​​is toegepast. Het succes van het kleinste model van Tesla heeft de verkoop van elektrische auto's in het VK in augustus met 337 procent verhoogd tot 3.147 eenheden. Er zijn minpunten, hoewel Tesla dringend iets moet aanpakken nu ze een auto hebben die veel mensen op de markt willen kopen. De volledig elektrische Model S, verkrijgbaar met een 60kWh of 85kWh batterij, is geprijsd vanaf €49,900 - inclusief de overheidssubsidie ​​van €5000 voor elektrische auto's. Munoz zei dat de concurrentie volgend jaar zal aanhalen, naarmate meer fabrikanten elektrische auto's introduceren.

En hoewel Tesla duidelijk vertrouwen heeft in de toekomst van de nieuwe auto, verwacht dit jaar wereldwijd tussen de 360.000 en 400.000 voertuigen te verschepen, is het echt een betaalbare optie voor Britten?

Uw levertijd hangt af van verschillende factoren, waaronder voorbereidingstijd en transporttijd, en kan ongeveer twee tot vier weken duren. De zesmaandelijkse cijfers voor Tesla waren goed genoeg om de Model 3 vierde te maken in het middelgrote premiumsegment achter de Mercedes C-klasse, Audi A4 en BMW 3-serie. De expertise en productiefaciliteiten van Tesla worden door de industrie gebruikt om het productaanbod en concurrerende prijzen te ondersteunen om aan de marktvereisten te voldoen. Tesla verwacht waarschijnlijk eind volgend jaar zijn SUV-versie van de Model 3, de Model Y, in Europa te introduceren. Tegenwoordig brengen we wijzigingen aan in Model S en Model X, waarmee ze ongekende afstanden kunnen afleggen zonder op te laden, waardoor we ons eigen record voor de langste afstands-EV's op de weg verslaan.

Tesla Model S2020 (17) 75D Auto 4WD 5dr

Dit is vooral indrukwekkend in het achterste passagierscompartiment, waar een lange volwassene comfortabel in de middelste stoel kan passen, dankzij een slim gevormde armsteun in de middenconsole met ruimte voor de voeten van een vijfde persoon. De verkoop van batterij-elektrische voertuigen is echter bijna verdubbeld op jaarbasis in de 12 maanden tot augustus, van iets meer dan 9.000 in 2020 tot 17.393 dit jaar. 25 beste online jobs op internet, ze onderzoeken elke vermelding op hun site op legitimiteit en flexibel potentieel. Onze toegang tot de volledige geschiedenis en servicerecords van elk voertuig stelt ons in staat om de gebruikte voertuigen te selecteren die het meest geschikt zijn om te worden verkocht. Dat betekent dat 10.000 km 2.500 kWh nodig heeft, wat - wanneer het voornamelijk wordt aangerekend op goedkope overnachtingskosten van €0. De prijzen voor de auto beginnen nu bij €37.340 (prijzen zijn inclusief btw en de €3.500 UK Plug-In Car Grant), waardoor deze dichter bij de instapkosten van €35.000 komt. Met een verkoop van 2.082 Model 3's liep het Tesla-model voor op de Ford Focus op nr. Andere critici zijn het daarmee eens en springen nu ook enthousiast aan boord of op en neer; sinds ik deze auto wegreed, won de Tesla Model 3 de Auto van het Jaar bij de AutoExpress-awards. Deze voorspelling kan een belangrijke factor zijn in het bereiken van het ambitieuze doel van 360.000 - 400.000 leveringen in 2020.