Addon Bitcoin Revolution Review SCAM-software

We waren niet verrast om de naam van Richard Branson te vinden in de lijst met beroemdheden die vals zijn verbonden met de Bitcoin Revolution. Bitcoin revolution scam review, de belangrijkste reden voor deze nauwkeurigheid is dat het algoritme van de Bitcoin Revolution-software vaak een tiende van een seconde voorafgaat aan markttarieven. Dingen die je leert na 1 jaar ruilen voor de kost, kijkend naar scenario B met een 4. Als dat zo is en het is goedgekeurd, moet ik altijd dat ze een link plaatsen naar waar het wordt uitgelegd op MoneySavingExpert. Het algoritme en de mogelijkheid om automatisch te handelen maken het extreem gemakkelijk te gebruiken. Dit is zodat banken hun macht niet kunnen gebruiken om te bevriezen of uw geld terug te geven als u eenmaal beseft dat u bent opgelicht. Je kunt bitcoins kopen met contant geld via een bitcoin-uitwisseling en de bitcoins vervolgens overzetten naar je bitcoin-portemonnee. Net als de meeste betrouwbare robots biedt Bitcoin Revolution ook veel verschillende betaalmethoden voor stortingen. Met Bitcoin Revolution-software krijgt u nooit de kans om zelfs de grootste handelaren ter wereld een stap voor te zijn.

Om de gemiddelde persoon in staat te stellen de cryptocurrency-boom te verzilveren, die nog steeds de meest lucratieve investering van de 21ste eeuw is, ondanks wat de meeste mensen denken. Na het aanmaken van een account en het doen van een storting doet het systeem alle transacties voor u. Binnen zijn algoritme wordt gezegd dat Bitcoin Revolution de signalen in een fractie van een seconde sneller terugkoppelt dan de meeste andere Bitcoin-robots. Na registratie kunt u de transactiesoftware gratis gebruiken. Natuurlijk verwachten we niet dat de makers het exacte aantal naar voren brengen, want het is bekend geworden dat het voor hen van cruciaal belang is om informatie over hun klanten vertrouwelijk te houden. De transacties worden doorgelicht door makelaars die zijn aangesloten bij het systeem en uw inkomsten worden bijgeschreven op uw Bitcoin Revolution-account. Dat is helemaal niet slecht, maar het is moeilijk om je niet voor te stellen hoe mijn winst eruit had kunnen zien als mijn handelsbedrag €1000 was (ik had elke dag €280 kunnen verdienen!)

Het probleem treedt op wanneer een belegger handelt met een slechte makelaar. Een geavanceerd intelligent hulpmiddel dat de meest beginnende cryptocurrency-handelaren beter maakt dan experts. Volgens Ciara Doherty, Ierse ochtendtelevisie en investeerder van Bitcoin Revolution Trading Investments Ltd, “Bitcoin Revolution is een handelssysteem iets dat bestaande infrastructuur en zeer snelle computers gebruikten om activa, valuta en futures te kopen en verkopen op financiële markten. Het vermoeden van fraude is voor velen duidelijk. Selecteer een Auto-trading Bitcoin Software voor maximale resultaten!

3% winstpercentage met één klik op de knop is hopeloos. Je kunt ze allebei lezen in onze reviewsectie. Dit bevatte een link die ons naar de xchangepro bracht.

Veel Gestelde Vragen

”Stelt u in staat om de instellingen en voortgang van uw portfolio te bekijken en geeft u toegang om aanpassingen te maken en het gedrag van de software te beheren. Het biedt veel voordelen en maakt het eenvoudig voor u om crypto te handelen in geld. Om dat te doen, hoeft u alleen uw betalingsgegevens te verstrekken. Beste crypto-handelsbots 2020: de enige gids die u moet lezen. Dit betekent dat wanneer de voorwaarden goed zijn en de marktomstandigheden overeenkomen met de handelsparameters die door de handelaar zijn ingesteld, Bitcoin Revolution automatisch een transactie voor u opent. Ons team heeft een uitgebreide beoordeling gemaakt met betrekking tot de Bitcoin Revolution Software.

Ze hebben de betrokken handelsstrategieën, het soort indicatoren en het algoritme niet genoemd. • Maak in het gebied Bitcoin Revolution-leden uw makelaarsaccount aan door uw echte informatie in te voeren. heeft de handel na sluitingstijd invloed op de openingsprijs? Daarom, als u een aandeel heeft dat daalt van $ 10 (uw aankoopprijs) tot $ 9 tijdens de handelssessie van de normale dag, maar dan stijgt met $ 1. We hebben een gebruikersverklaring voor het platform gevonden van een gelukkige gebruiker die het Bitcoin Revolution-team bedankt. We zien dat oplichters zich van elkaar voeden en deze trend lijkt niet snel af te nemen of te vertragen. Een overzicht van de beste binaire opties effectenmakelaars, in 1985 creëerde Jasmine Multimedia LaserDisc-jukeboxen met muziekvideo's van Michael Jackson, Duran Duran en Cyndi Lauper. Het zoeken bleek echter moeilijk, omdat veel van de beoordelingen die we vonden afkomstig waren van websites zonder opdruk, dus we konden de authenticiteit niet verifiëren.

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste deel omdat je de digitale wereld echt moet begrijpen. De bot biedt een gratis demo-account met €1500 virtueel geld voor uw handel. Dit zal je in staat stellen ver weg te blijven van oplichters die momenteel geven of je rijk maken 19, beloften. Het is een nieuwe vorm van crypto-valuta waarin coderingstechnieken worden gebruikt om het maken van nieuwe bitcoins te controleren en transacties te verifiëren.

We hebben alle informatie die we nodig hadden gemakkelijk gevonden omdat Bitcoin Revolution erg transparant is.

Hoe werkt Bitcoin Revolution?

Hier neemt de bot het vervelende onderzoekswerk, de analyses en evaluaties over en zet de handel aan (aankoop en verkoop). 5 manieren om deel Bitcoin Revolution payout te nemen aan de Bitcoin Revolution. »bitcoin loophole review 2020, wat uw handelsstijl ook is of welke handelsvoorkeuren u hebt, u kunt eenvoudig Bitcoin en andere cryptocurrencies verhandelen met Bitcoin Loophole. Om uw bitcoins te beschermen, kunt u koude portefeuilles gebruiken. Goede autohandelaren kunnen maximaal 75-80% winnende transacties geven.

Alles op het dashboard is precies geplaatst zodat u geen verwarring ondervindt. Cryptocurrency-investeerders verdienen geld door in een cryptocurrency te investeren en dit later met winst te verhandelen. Gebruik alleen de officiële link: Ze hebben allemaal een enorm rendement op de automatische piloot, helaas zijn dit allemaal oplichting die is ontworpen om u uit uw geld te halen. We hebben kennis van zaken dat al hun Bitcoin Revolution-cijfers worden gecontroleerd door accountants en advocaten, en zijn ook ter beoordeling voorgelegd aan de Securities Authority van de Amerikaanse en Japanse effectenbeurzen. Vanaf vandaag kunt u een Bitcoin (BTC) valutarekening maken met Binary. Neem de tijd om Bitcoin Trader te beoordelen, terwijl we Bitcoin Revolution behandelen om meer te weten te komen over het originele product. Het is dus tijd om enkele snelle beslissingen te nemen en te geloven of je geluk hebt.

Wat Zijn Bitcoins?

Het uitbetalingssysteem toont details over hoe alle gebruikers worden betaald na een winst die het namens hen heeft gemaakt. 7 sites om uw producten online te verkopen: wat is het beste voor uw bedrijf? We weten allemaal dat Bitcoin-handel erg lucratief is. U kunt direct contant geld storten of zelfs een digitale overboeking uitvoeren om een ​​betaling uit te voeren. Terwijl anders automatisch gestuurde handel zeer winstgevend is, vooral voor nieuwkomers, is handmatige handel even effectief voor goeroes. Het is essentieel om te weten of een handelsplatform legitiem is voordat u besluit ermee te handelen. We hebben geen enkele indicatie gezien van een mobiele app voor dit automatische handelsplatform. De software is niet gratis, hoewel ze beweren gratis te zijn. U kunt de meest populaire handelssystemen en software bekijken op de pagina Forex Trading Signals.

Goedkope Energy Club

De software maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om alle gebruikers te ondersteunen bij het handelen over de hele wereld. Is online geld echt verdienen? Een fundamenteel onderscheid tussen hen is dat focusgroep vaak vraagt ​​om je fysieke aanwezigheid. U bent bij ons aan het juiste adres als u momenteel op zoek bent naar Bitcoin Revolution review. De revolutionaire technologie achter de software werkt bijna feilloos. Veel mensen gebruiken geautomatiseerde handelssystemen en robots voor beleggen en handelen. Een investering die u geen winst oplevert. Welnu, wat onze leden en kijkers betreft, verandert dit niets. Het heeft voor veel mensen echt ongelooflijke resultaten opgeleverd en experts zeggen dat “timing essentieel is als het gaat om deze Bitcoin Evolution. Als je in Bitcoin wilt investeren, maar je hebt nog steeds twijfels over deze valuta en je weet hoe het werkt, dan is deze rating Bitcoin Revolution 2 zeker iets voor jou.

Archief

De opkomst van Bitcoin maakte plaats voor het creëren van beurzen en investeringsplatforms omdat cryptocurrencies snel werden beschouwd als activa die goed zijn voor handel en winst. In deze stap specificeert u uw verwachtingen van de robot, omdat deze al het werk voor u doet precies zoals u verwacht. Anthony hess bitcoin revolution review, er zijn meldingen van verborgen kosten en ongebruikelijke inhoudingen op andere autohandelplatforms die we hebben gecontroleerd. Een bitcoin-portemonnee wordt gebruikt om uw privésleutels op te slaan die zijn gekoppeld aan uw bitcoin-adres als bewijs van uw eigendom van de bitcoin. Momenteel zijn er 15 miljoen bitcoins in omloop; dat wil zeggen dat 74 procent van de bitcoins al is gedolven. ”- hun typefout, niet de onze! Gaat er een belletje rinkelen? Dit is een oplichterij en ze zullen je opjagen met meerdere oproepen per dag om steeds meer geld aan te vragen. Bitcoin revolution review: bewijs dat het een scam is, de software beweert dat het gemiddelde winstpercentage dat handelaren hier zouden behalen, ongeveer 88% is. De software maakt gebruik van geavanceerde programmering en de markt is 0.

Wat is Bitcoin Revolution-software?

Toegegeven, het is nu een berenmarkt, vooral met de sluiting van de overheid. De enige vereiste is een aanbetaling. Bij het openen van een account vragen hun makelaars juridische documentatie omdat ze goed gereguleerd zijn en alleen in legitieme bedrijven werken. Het is na het leren van de vaardigheden die kunnen investeren in een echt account en met echt geld. Blader vriendelijk door en lees de getuigenissen van andere gebruikers van de software. Investering online handelen in aandelen voor beginners, bekijk wat de beste online brokers nodig hebben. Bewaak elke dag de schouder van een professional en je kunt leren terwijl je handelt. Maar welke zijn ze echt en welke zijn ze nep? Je koopt Bitcoins.

Onze BTC-accounts zijn sneller en efficiënter: Het is altijd het beste om uw inkomsten op te nemen, dus het geld is beschikbaar wanneer u het nodig hebt; opnames worden binnen 24 uur verwerkt en voltooid. Dit was hoe Bitcoin werd geïntroduceerd en de rest is geschiedenis! Wanneer vraag en aanbod niet in evenwicht zijn, vindt er altijd een vorm van activiteit plaats. Laat u niet te veel meeslepen door deze website om waar te zijn. Beste aandelenhandel software voor voorraadanalyse, een marktorder is een order om een ​​effect te kopen of verkopen tegen de huidige marktprijs. De klantenservice is 24/7 beschikbaar, wat ook handig is voor gebruikers uit alle delen van de wereld.

Snelle accountregistratie - In vergelijking met andere automatische handelsplatforms biedt de Bitcoin Revolution een van de snelste accountregistratieprocessen. Grijp nu de gouden kans en word lid van het programma. Dit betekent dat het een internetgroep is. Als alternatief hebben we tijdens het telefoontje geleerd dat Bitcoin ook kan worden gedeponeerd vanuit een portemonnee of een effectenbeurs. Er zijn tal van andere cryptocurrencies op de markt geïntroduceerd. Gratis online cursus: bitcoin- en cryptocurrency-technologieën van coursera, we zijn onder de indruk van het automatische handelssysteem op Bitcoin Era. Je hebt maar één keuze, en dat is hoeveel geld de robot aan elke transactie moet geven. Cryptocurrencies hebben de financiële markten stormenderhand veroverd, waarbij veel mensen miljoenen dollars verdienen met deze digitale valuta's.

Vandaag Een Gratis Account Openen

Geld verdienen met cryptocurrency is echt, dus mensen profiteren momenteel van de kans. Daarom is het nog steeds een goede beslissing om een ​​Bitcoin te kopen. De gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen. Hoe voel je je als je elke ochtend op je account inlogt en honderden dollars ziet die je verdient, zelfs als je slaapt? Bitcoin werd uitgevonden door Satoshi Nakamoto in 2020; het is een gemeenschappelijke digitale valuta geworden die wordt gebruikt voor transacties en in veel delen van de wereld wordt geaccepteerd.

Deze scan wordt uitgevoerd 0. U moet zich realiseren dat de software niet waar uw geld is, uw geld is bij een "Forex-makelaar". Het bleek dat deze beweringen onjuist waren; ze zijn online gezet door eigenaren van aangesloten websites die het publiek proberen te lokken om hun producten te kopen. Sommige zijn oplichting zoals de Bitcoin Code, en sommige zijn fantastisch zoals de Bitcoin Loophole. Een cryptocurrency-portemonnee is gewoon een digitale portemonnee waar u al uw cryptocurrencies zoals Bitcoins kunt opslaan. Deze software wordt Bitcoin Revolution genoemd en is naar verluidt gemaakt door een bedrijf of organisatie die bekend staat als de International Council for Bitcoin.

Vandaag denken mensen in 2020 dat Bitcoin niet meer is dan een verloren paard. De prijsontwikkelingen kunnen eenvoudig worden geanalyseerd en gescand met een muisklik. Na het instellen van handelslimieten kan de live handelsfunctie worden geactiveerd en begint het systeem voor u te werken. Trade entry en exit worden automatisch gedaan.

Bitcoin Revolution vergelijken met andere Auto Trading Robots

Na ongeveer 5 minuten voerde de handelsbot met succes 5 transacties uit, uiteraard alleen voor proefdoeleinden, en maakte hij 25 USD winst. Dat wil zeggen, ze kunnen bang zijn en dus sluiten ze een transactie te vroeg, of ze kunnen begerig worden en overbeleggen. Deze makelaars zijn nep en niet gereguleerd. Er zijn zoveel automatische handelssystemen voor cryptocurrency, zijn ze gemaakt door één persoon? Financier uw account met het minimumbedrag om Bitcoin Revolution Autotrader te gaan gebruiken en profiteer van de software. De uitbetaling wordt pas gedaan nadat het systeem is verhandeld met uw gestorte geld en winst heeft gemaakt.

Deze persoon beweert meer dan een miljoen te hebben verdiend als gevolg van beleggen in bitcoins. Wie achter de software zit, wordt niet op de website vermeld. De software zou op de automatische piloot moeten werken en dus worden de transacties automatisch uitgevoerd. Trade entry en exit worden allemaal automatisch gedaan. Het systeem is onberispelijk, uit onze ervaring hoeft u slechts een paar minuten per dag te besteden om het stopverlies voor elke handelssessie in te stellen en de live handelsfunctie te activeren die onafhankelijk werkt. ❌ Sommige robots bieden geen demo-handel aan met als doel mensen te verleiden om meteen met echt geld te gaan handelen. Onze bevindingen zijn indrukwekkend; we hebben ook de functies voor klantenondersteuning en alle andere aspecten van het uitvoeren van een live-handel op de Bitcoin Revolution getest.

  • De realiteit is echter dat het, om Bitcoin en andere crypto's winstgevend te verhandelen, van vitaal belang is om te begrijpen wat de markten doet bewegen en welke factoren de prijs van deze digitale munten beïnvloeden.
  • Als u nu op demoversie klikt, verschijnt er een bericht in de rechterbovenhoek met de melding dat u een tegoed van 25 USD krijgt (dat was het bedrag in onze test).
  • Ze hebben dit vreselijke get-rich-quick-schema bedacht in samenwerking met malafide offshore-makelaars.
  • We hebben opgemerkt dat de snelle transacties de zekerheid van een meer winstgevende ervaring voor alle gebruikers kunnen vergroten.
  • Dan doet de Bitcoin Revolution-handelsbot de rest - klinkt dat bijna te mooi om waar te zijn?
  • Een account openen met Bitcoin Revolution - zo eenvoudig als één, twee, drie!
  • Oh, dat hebben we gedaan, we zullen alleen benadrukken wat je al weet als een feit.

Resultaten Beloofd

Dat komt omdat als je even stopt en deze eerlijke recensie leest, je nooit meer teruggaat naar hun website. U zult nooit dure auto's, grote huizen en vakanties kunnen kopen als u deze software gebruikt. Dus ze zijn allemaal nep en niet betrouwbaar. 4% nauwkeurigheid (als u dat denkt). Dit is een verbazingwekkende winstpercentage van 84%. Nogmaals, Bill Gates en Sir Richard Branson worden EXCESSIEF gebruikt om wat we als een bevestigde cryptocurrency-oplichting beschouwen, te legitimeren. We hopen dat ze snel worden aangehouden.

Het team levert wel enig bewijs van hoe effectief hun systeem is, zonder persoonlijke gegevens van gebruikers te onthullen. Op de website geven ze aan dat het account binnen 6 minuten voor het publiek wordt gesloten, waardoor ik snel werd aangemeld. In een interview met ThisIsMoney beweert Clarkson dat hij nog nooit van Bitcoin Revolution heeft gehoord, waarin staat; “Ik heb absoluut geen kennis van dit bedrijf. Deze stap gebeurt om ervoor te zorgen dat u betaalt met Bitcoins die nog niet zijn gebruikt. Echter, kort na het storten van de eerste €250 +, vinden Bitcoin Revolution-gebruikers al snel dat het opnemen van hun geld onmogelijk is, omdat de hele website en app een uitgebreide list zijn.

Sommige analisten voorspellen dat BTC onder de €3k per munt zal dalen. We beoordelen de Bitcoin Revolution een 4. Als u de Bitcoin Revolution-software wilt proberen, gebruikt u alleen de beveiligde link door te klikken op >> HIER. Bitcoin revolution beoordelingen, een account openen met Bitcoin Revolution - zo eenvoudig als één, twee, drie! We raden u aan nooit meer te storten dan de eerste €250 fondsen die nodig zijn om de software te activeren. Een winst maken van meer dan €7000 is te mooi om waar te zijn! Er is ook een video op de startpagina die laat zien hoe topleiders in de markt cryptocurrencies hebben gebruikt om hun inkomsten te maximaliseren.

Top 5 Bitcoin-handelsrobots

We zijn er ook van overtuigd dat wanneer een dergelijke overeenkomst wordt bereikt met een bekend merk of bekendheid, de eigenaren van Bitcoin Revolution een officiële verklaring en persbericht zullen uitgeven om het publiek op de hoogte te stellen. Klik hier voor meer informatie over de beste bitcoin-handelssoftware: Onnodig te zeggen dat hun opmerkingen volledig uit de context zijn gehaald en gemanipuleerd door sluwe marketeers en zelfverzekerde kunstenaars. 7 sites om uw producten online te verkopen: wat is het beste voor uw bedrijf? Nee, u hoeft geen enkele vorm van training te volgen om dit automatische handelssysteem te gebruiken. Bovendien ondersteunt de bot crypto/crypto-paren evenals elke valuta tegen USD en EUR. Deze aanbieding is niet exclusief, de logo's onder de video zijn vervalst en Bill Gates heeft niets met dit rotzooi te maken. Er is voldoende bewijs om aan te tonen dat de website oplichterij is en niet te vertrouwen is. In deze beoordeling van Bitcoin Revolution gaan we onderzoeken of de software oplichterij is of niet.

Netfix Review: Scam of Mega-Scam?

Toen we de Bitcoin Revolution testten, was de aan ons toegewezen makelaar KontoFX, die eigendom is van NTMT Transformatic Markets OU en een geregistreerd bedrijfsadres heeft in Tallinn Estland. Maak je geen zorgen over het verliezen van toegang tot je zuurverdiende geld. Tijdens het beoordelen van de software hebben we vastgesteld dat mensen die deze software al gebruiken, meer dan €1.300 per dag verdienen en slechts ongeveer 20 minuten werk per dag besteden om dit soort geld te verdienen. Trouwens, ik neem meestal slechts 5-8 signalen per dag en ik gebruik de Bitcoin Revolution-app in de automatische pilootmodus. Als u ervoor kiest om een ​​demo-account aan te maken, wordt u meegenomen naar een korte rondleiding over de functies van het account. Wilt u weten wat Bitcoin betekent?

4% nauwkeurige handelssignalen die ongeacht de technologie niet mogelijk zijn, aangezien deze industrie vandaag de dag de meest onvoorspelbare en dynamische is. Het is veilig om te zeggen dat ze in deze taak zijn geslaagd, want de Bitcoin Revolution is ongetwijfeld een van de eenvoudigste, maar effectieve, automatische investeringsplatforms die beschikbaar zijn. Maar het feit is dat dit soort autohandelaren verbonden zijn met bepaalde agenten waarmee ze verbonden zijn. Je tools voor bitcoin-mining zijn geen gouden pannen en emmers, maar een krachtige computer en gespecialiseerde software. Blijf gewoon weg en zeg niet dat we u niet hebben gewaarschuwd. Financier uw account overal en altijd - Bitcoin draait op een wereldwijd, gedecentraliseerd peer-to-peer netwerk dat nooit slaapt. We kunnen bevestigen dat er geen relatie is tussen Bitcoin Revolution en het tv-programma of een van de hosts. Dit bewijst dat de bot streeft naar het opnemen van alle handelaren in hun handelsspecificaties.

Om het af te maken, heeft hun software een 99. We hebben ervoor gekozen om een ​​storting te doen met de optie MasterCard. Onlangs hebben verschillende beroemdheden persberichten gehouden waarin zij elke band met de website aan de kaak stellen. Er zijn ook mining-algoritmen die u kunnen helpen bij het zoeken naar verschillende bronnen. Als zodanig is handelen niet altijd een garantie om te winnen en moet u alleen investeren in wat u zich kunt veroorloven om te verliezen. Dit zijn de personen op de Bitcoin Challenge-website. We werden gevraagd om de demo-handelsfunctie te testen.

Tag Cloud

Vanaf juli 2020 strijden mijnwerkers om de 10 minuten om een ​​beloning van 25 bitcoins wanneer ze met succes een puzzel oplossen. Blockchain-programmering: degelijkheid. Programmeren hoe werkt Ethereum Code van de slimme contracten, een heel belangrijk concept in Ethereum is het concept van vergoedingen. Er is veel volatiliteit met cryptocurrencies. Het zal snel duidelijk worden dat de Bitcoin Revolution binnen korte tijd meerdere mensen rijk en financieel vrij heeft gemaakt. Er zijn geen verborgen kosten of vergoedingen.

De Bitcoin Revolution Software -FAKE getuigenissen

Dit is de andere meest populaire methode om Bitcoins te verdienen. Bied oplossingen voor bitcoinacceptatie. ProfitsWinst behalen is zeer haalbaar en opnames worden binnen 24 uur verwerkt. Bitcoin freedom, dit betekent dat u meteen kunt beginnen met handelen met Bitcoin Freedom. CTO van de klantondersteuning, hoofdanalist en hoofd zijn allemaal betaalde acteurs. De makers van Bitcoin Revolution geloven trouwens zo veel in hun handelsalgoritme dat ze slechts 1% van de succesvolle transacties van elke gebruiker ontvangen. Daarom doen we deze beoordelingen om het publiek te helpen beslissen welke autohandelplatforms te gebruiken. We vinden ook het bericht dat de registratie binnen een paar minuten wordt afgesloten, in plaats van misplaatst.

Heb je een Mac? Elke dag beweren ze echter dat ze het account voor het publiek zullen sluiten, gewoon om mensen ertoe te brengen zich aan te melden. Dat is meer dan 200% winst op één dag.

De autotrader is gekoppeld aan de aangewezen agent. Afgezien van de marktprestaties lopen cryptocurrencies langzaam in als transactie-instrumenten. Beste forex-makelaars 2020, • Geen spot metal (goud en zilver) transacties, tenzij u van plan bent deze binnen 28 dagen in ontvangst te nemen. Vergeet niet dat de keten de hele geschiedenis bevat van alles wat er met de Bitcoins gebeurt!