31 Legitieme en winstgevende zakelijke thuisideeën (2020)

Als je naar die situatie verlangt, moedig ik je aan om erachter te komen wat je graag zou willen doen en vol te houden totdat je dat doel bereikt. Deze site heeft de hoogste score op TrustPilot van alle enquêtesites, evenals een “A” -beoordeling bij het Better Business Bureau. Begin wat bijverdienste te genereren door bloem te kneden, de oven te beheersen en ieders zoetekauw te kalmeren. Een van de beste manieren om nieuwe klanten te genereren is via de pers. Ik schaam me echt om dit zelfs te laten zien, omdat ik een hekel heb aan dit soort verkoopspullen... maar hey, ik was wanhopig om mijn baan op te zeggen. Hun huidige openingen omvatten klantenservice, technische ondersteuning, afbeeldingstagging, admin-assistentie, gegevensinvoer en meer.

Laten we één ding recht vooruit nemen: Deze is een goede om over deze tijd van het jaar te praten - dat wil zeggen belastingtijd van het jaar. Hoe meer u verkoopt, hoe meer winst u maakt.

U kunt een fortuin verdienen door gebruikte producten te kopen die mensen niet langer nodig hebben en ze door te verkopen aan anderen die ze nodig hebben. U zult niet rijk worden door enquêtes te doen, maar elke site kan u overal opleveren van €30 tot €100 per maand. Ik heb veel freelance banen gevonden op Upwork. Vooral als freelancer met een sporadisch schema is het moeilijk om aanwijzingen te vinden die me laten weten wanneer het tijd is om te stoppen. Stuur vervolgens uw boeken met een prepaid verzendlabel. Nog beter, het nationale gemiddelde loon voor webontwikkelaars was €66,130 in 2020, waarbij de top 10% gemiddeld €119.550 verdiende. In de hedendaagse verbonden wereld waar technologie ons meer flexibiliteit biedt in hoe en waar we werken, zijn thuisbedrijven in een breed scala aan vormen.

Ze kunnen ook helpen bij het maken van functiebeschrijvingen en het uitvoeren van budgetrapporten. Het kan nog steeds een behoorlijke bron van extra inkomsten zijn. Er zijn veel Podcasts online, en als je denkt dat je een paar advertenties kunt verkopen en genoeg inkomsten kunt genereren om van te leven, vergis je je waarschijnlijk. Zoals u misschien wel of niet weet, is Long Tail Pro een software voor zoekwoordonderzoek die ik heb gemaakt vanuit mijn eigen behoefte om sneller en beter zoekwoordonderzoek te doen voor mijn eigen nichewebsites. Uw bedrijf kan uw huis ontgroeien en u moet extra ruimte huren en werknemers inhuren.

Met dat in gedachten heb ik deze enorme lijst samengesteld met de 101 beste kant-en-klare bedrijfsideeën die je kunt starten terwijl je nog steeds een fulltime baan hebt, om je te helpen inspiratie te geven met bewezen nevenbedrijfsideeën die kunnen worden uitgevoerd terwijl je behoud nog steeds uw dagelijkse baan - en primaire inkomstenbron.

TranscribeMe

Verkopers van tweedehandsauto's hebben helaas een aantal vervelende stereotypen om te leven, maar u hebt geen plakkerige blazer of een snel pratend verkooppraatje nodig om geld te kopen en auto's te verkopen. Ken iemand die eigendom aan anderen verhuurt? Voor dit gedeelte hebben we na elke taak een lijst met trainingsbronnen opgenomen. U kunt uw producten online verkopen op plaatsen zoals Etsy.

Maar niet elk groot bedrijf heeft iemand om hun sociale media-accounts te beheren, dat is de reden waarom meer individuen zichzelf zijn begonnen te promoten als sociale media-managers en bedrijven helpen hun online aanhang te vergroten en hun bereik te vergroten. En de meeste mensen die succesvol zijn, delen graag hun ervaringen om anderen te helpen slagen. Het enige dat je echt nodig hebt, zijn gekke vaardigheden in een of meer academische gebieden, en je kunt lokale studenten helpen het beter te doen in hun lessen. Hoewel het loon laag kan zijn voor werk op instapniveau, zijn er specialiteiten waarmee u uw waarde op de markt kunt verhogen. Iedereen moet immers op een of ander moment bloemen kopen en het is nog beter als ze kunnen zeggen dat ze een lokaal klein bedrijf ondersteunen. Soms hebben we gewoon iemand nodig om ons te helpen en ons door de ruwe plekken te helpen. Iemand vinden die regelmatig naar kinderen kijkt buiten de openingstijden, zoals een tweede ploegendienst, weekends of zeer vroege ochtenden, kan voor ouders erg moeilijk zijn. WhatUsersDo - Betalen is €8 (of meer) per test.

Verzamel een aantal positieve verwijzingen van vrienden en familieleden en verspreid vervolgens het woord dat u open staat voor zaken.

Sociaal

Kies uit een gevarieerde pool van HIT's, zoals: Begin met mijn ultieme gratis gids voor het starten van een blog. Dit zijn meer traditionele banen waarbij een bedrijf u inhuurt en een uurloon betaalt. Hoewel het beheren van een blog op zichzelf geen geld oplevert - het kost je in feite een domein te kopen, het uiterlijk te upgraden en marketingcampagnes te voeren - er zijn een paar manieren waarop je geld kunt verdienen met je blog. Na je eerste training begint het echte werk. Begin met deze 18-staps checklist om een ​​lokaal bedrijfsadviseur te worden als een nevenbedrijfsidee, van Karyn Greenstreet.

Bekijk een voorbeeld CV voor een softwareontwikkelaar. Virtuele assistenten worden steeds populairder, wat betekent dat zeer georganiseerde en ondernemende individuen met deze carrière goed van huis kunnen leven. Er zijn tal van goede doelen en andere organisaties die evenementen of georganiseerde campagnes gebruiken als primaire methode om geld in te zamelen. Zolang u kunt typen en over basis computervaardigheden beschikt, heeft u een goede kans om in aanmerking te komen voor al deze virtuele werkzaamheden vanuit huis. Met een hostingplatform als Bluehost kunt u uw site in een mum van tijd operationeel hebben. U bepaalt zelf hoe vaak u uw ruimte wilt verhuren en hoeveel u wilt opladen.

Abonneer Op Onze Nieuwsbrief

Als je Engels als moedertaal hebt, heb je geluk - er zijn heel veel buitenlanders die hun Engelse vaardigheden willen oefenen, en je kunt ze helpen door gewoon een gesprek aan te gaan. Denk na over hoe uw aanbod de klant ten goede zal komen. Met taakverantwoordelijkheden en vereisten die sterk variëren, moet u de lijsten van Amazon doornemen om nauwkeurige taakbeschrijving en vergoedingsinformatie te krijgen.

Werken vanuit huis is een van de meest begeerde voordelen die er is - en het is geen wonder. Wilt u meer toevoegen aan onze lijst met het beste werk vanuit huisbanen? Internet verdienen draait om het voltooien van digitale aanbiedingen, het delen van aanbiedingen met vrienden, het testen van websites, het bekijken van video's, het gebruik van smartphone-apps, het invullen van enquêtes en knippen en gebruiken van coupons. Laten we deze statistieken eens bekijken: Je hebt geen training nodig, hoewel je verschillende cursussen kunt volgen om je vaardigheden te verbeteren, zoals de €10K VA-cursus van Kayla Sloan.

Start Een Blog.

Een beginnende freelance audioboekverteller kan overal €20 tot €30 per project verdienen. Er is echter veel potentieel voor schrijvers die in staat zijn om een ​​publiek op te bouwen, hun site te laten groeien en een manier te vinden om er geld mee te verdienen en een inkomen te verdienen. Met kant-en-klare oplossingen beschikbaar, kunt u zich nu voorbereiden op kits die u alles bieden wat u nodig hebt om uw eigen zaak voor een telefoonhoesje te starten. Omdat u telefonisch met klanten spreekt, heeft u een rustige ruimte nodig om te werken. BELAY wordt sinds 2020 erkend als een nationale leider in non-profit- en boekhoudoplossingen. Medische coders op afstand zijn belast met het vertalen van het medisch dossier en de diensten van een aanbieder naar de juiste code voor de diagnoses en procedures om de patiënt het juiste bedrag te factureren. Ben je een leraar die op zoek is naar een flexibeler schema? Ze kunnen echter een goede manier zijn om wat extra zakgeld te maken terwijl je 's nachts op kanalen surft.

SAT Tutor.

Als je kennis hebt die anderen willen, kun je daar waarschijnlijk op inspelen. Hoewel het moeilijk is om in te breken op videobewerking in tv en film, kun je vanuit huisbedrijven een lucratief werk maken voor merken die op zoek zijn naar video-inhoud. Wat de mensen betreft, ze genieten nog meer voordelen als het gaat om thuiswerken: Nou, hier is een alternatief. U kunt uw eigen accounts openen, zoals een IRA of solo 401k.

Als je het leuk vindt om je gezinsactiviteiten te schrijven, fotograferen en anderszins te beschrijven, kan dit zelfs leiden tot een carrière als een professionele blogger. U kunt de volledige lijst van FlexJobs hier bekijken. Sommige counselors richten zich op opnames, loopbaanadvies, financiële hulp, atletiek, buitenschoolse activiteiten en andere problemen. Net als bij vertalen kan het transcriberen van meer gespecialiseerde informatie lucratiever zijn.

HostGator is een van de meest betaalbare opties om een ​​blog te maken waarmee u geld kunt verdienen. 11 Kunst en design JGI/Tom Grill/Getty Images Veel media-, marketing- en reclamebedrijven vertrouwen op freelance artiesten voor fotografie, grafisch ontwerpwerk, illustraties en meer. Vind alle vacatures voor externe compensatie-analisten op Monster. Evaluator-banen zijn favoriet bij mijn fans. Ik zou ook nalatig zijn als ik niet zou vermelden dat ik ongeveer een maand geleden partners in de Long Tail Pro-business had ingebracht. Zoekmachine-evaluatoren helpen zoekmachines om een ​​geloofwaardige plek te blijven om snel de informatie te vinden waarnaar u op zoek bent. Of u nu ingewikkelde jassen helemaal opnieuw naait of gewoon T-shirts ontwerpt, er zijn veel mogelijkheden voor ontwerpers om hun eigen kleding vanuit huis te maken en te verkopen. Ervaren freelancers en andere externe werknemers kunnen per woord kosten in rekening brengen voor lange artikelen waarmee ze meer dan €1.000 verdienen.

Het in Seattle gevestigde Amazon is een van de bedrijven die het meest worden geassocieerd met banen vanuit huis.

Mobiele Wasservice.

Aangeboden diensten kunnen alles omvatten, van e-mailbeheer, contentcreatie, boekhouding, grafisch ontwerp, sociale media en meer! Natuurlijk moet je ze zelf grondig bekijken voordat je meedoet. Mediaan salaris: Hoewel professionele culinaire training of eerder professioneel koken nuttig is, is het niet nodig, hoewel je misschien kooklessen wilt volgen om ervoor te zorgen dat je vaardigheden up-to-date zijn. Blader door online enquêtewebsites voor enquêtes waarvoor u in aanmerking komt op basis van bepaalde demografische gegevens, kenmerken of gedragingen. Kun je extreem snel typen terwijl je naar iemand praat? Hoeveel verdient een freelance proofreader? Gerelateerde functietitels vanuit huis:

U kunt ook een vergunning of certificaat krijgen om lokale autoveilingen bij te wonen en auto's te kopen. Virtuele thuisgebaseerde taken vereisen meestal dat u al uw werk vanaf de computer doet, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u het huis verlaat. Waarschijnlijk is de eenvoudigste manier om dit bedrijf te starten online via een website of blog. Invullen van enquêtes voor geld is goed voor snel geld als je in de knel zit. De 6 populairste manieren om bitcoin te verdienen, we hebben u twee verschillende methoden laten zien - de manier van het uitwisselen van brokers en ook de peer-to-peer-manier. Als personal trainer kunt u huisbezoeken plegen, een sportschool bezoeken of klanten naar u toe laten komen (als u over de benodigde apparatuur beschikt).

Copywriting

Als u geïnteresseerd bent, werken websites als Arise en Capital Typing als uitzendbureaus die bedrijven helpen bij het invullen van livechat-taken. Wilt u deze week een winstgevend niche-bedrijfsidee vinden? Blijf content uitdelen en bij de juiste gebruikers krijgen, en je zult een manier vinden om jezelf aangenomen te krijgen, zelfs in een steeds groter wordend universum. Taken zijn onder andere het beantwoorden van e-mails, gegevensinvoer, planning, het beheren van blogs en zelfs winkelen.

Hoe één Millennial Erin Slaagde Om In Tien Jaar Tijd Bijna €1 Miljoen Te Besparen Zonder Ooit Een Salaris Van Meer Dan €75.000 Te Verdienen

Gespecialiseerd op een gebied van uw expertise en luisteraars constant eraan herinneren om deel te nemen aan uw Podcast via sociale media of uw website. Een niche-website bouwen. Onderzoeksbiologen zijn verantwoordelijk voor het bestuderen van een bepaald onderwerp, het uitvoeren van tests, het uitvoeren van onderzoek en het bepalen van resultaten en conclusies. Gelukkig zijn er tal van manieren om bedrijven te starten en geld te verdienen met een zijwaartse druk terwijl ze toch een goed afgerond, zinvol leven leiden. Als u kennis hebt van software en computers, kan dat een nog groter voordeel zijn.

Van freelancen tot lid worden van een 'virtueel kantoor', waaruit blijkt dat u kunt slagen als een externe medewerker u aantrekkelijk kunt maken voor potentiële werkgevers. Appen heeft zijn hoofdkantoor in Chatswood, New South Wales, Australië en ondersteunt bijna een miljoen aannemers die wereldwijd werken. De hoeveelheid geld die u kunt verdienen, is gedeeltelijk afhankelijk van wat u vertaalt. Je gaat aan het werk wanneer je wilt, en als je voor het juiste bedrijf werkt, kun je boven het minimumloon verdienen vanuit huis. Het inhuren van een personal shopping is niet alleen meer voor modeslachtoffers.

Werken vanuit huis betalen evenveel of veel meer dan het gemiddelde Amerikaanse salaris

Accepteer nooit een optreden waarvoor een vergoeding vooraf vereist is, dat is een goed teken dat het niet legitiem is. Rijden is de beste manier om extra inkomsten te genereren vanuit huis, vooral als je op zoek bent naar een flexibele zijdrukte. Sommige mensen hebben echter geprofiteerd van de gemeenschappelijke wens om op afstand te werken. Voor werkgevers kan dit onder meer een kostenbesparing zijn. Bovendien, door met verschillende hotels, resorts en vakantie-attracties te werken, begint u relaties met het personeel op te bouwen - en ontvangt u mogelijk kortingen of voordelen die het reizen op uw eentje nog eenvoudiger maken (u kunt zelfs een reisblog starten terwijl je bent er in).

Back-up Kantoor

Mijn baas was 100% ondersteunend en enthousiast voor mij. Omdat zelfs de grootste bedrijven ter wereld het slachtoffer zijn van datalekken, is cyberbeveiliging belangrijker dan ooit. NichePursuits Rating Link Whisper maakt het eenvoudig om de autoriteit van uw site te vergroten in de ogen van Google. Hoewel sommige online en technische hogescholen opleidingen aanbieden in webdesign, kunnen veel van de vaardigheden die je nodig hebt autodidactisch zijn. Ze bieden alleen banen in de VS.

Social Media Manager

Dit is vooral nuttig geweest voor militaire families die vaak verhuizen. Het is een no-brainer: Het maakt je echter niet rijk, met uitbetalingen die de neiging hebben om samen te komen in de onderste helft van hun bereik van €3 tot €100. Een site als Rover. Als niemand die je kent kan stoppen met praten over je keuken, dan is het misschien tijd om je diensten en talent in rekening te brengen en een horecazaak te starten. Een bestaande website kopen. Het is niet noodzakelijkerwijs mogelijk om een ​​fulltime medewerker in te huren om die lacunes op te vullen, en dat is waar uw thuiswerkersbedrijf een rol speelt. Werk je graag met kinderen?

Het nationale gemiddelde uurloon voor vertalers en tolken was €20. U kunt programma's gebruiken zoals: Fulltime posities omvatten het beantwoorden van inkomende oproepen en het beantwoorden van algemene en accountspecifieke vragen van klanten. Hoe geld te verdienen vanuit huis? Veel vertaalopdrachten worden uitgevoerd door freelancers, maar sommige bedrijven nemen eigen vertalers aan als werknemers. De onroerendgoedmarkt is in opkomst (voor vandaag) en mensen kopen en verkopen onroerend goed op veel locaties in de Verenigde Staten. Als u van winkelen houdt, is het een geweldige manier om geld te verdienen, te winkelen en een aantal geweldige aanbiedingen voor accessoires voor uzelf te krijgen. Anderen werken mogelijk op basis van afspraken en boekingen om hun diensten rechtstreeks aan particulieren aan te bieden.

Web Ontwerp.

De rol van de accountant is ook geëvolueerd als gevolg van technologie. In het bijzonder helpen experts op het gebied van Facebook-advertenties lokale kleine bedrijven: Klinkt goed toch? Verkopen op Amazon is absoluut een legitieme zakelijke mogelijkheid.

Als u van fietsen houdt en graag dingen repareert, kunt u uw garage ombouwen tot een werkplaats en fietsreparatieservices aanbieden. In feite heeft de on-demand economie het gemakkelijker dan ooit gemaakt om on-demand geld te verdienen - om meer te weten te komen over dit bericht. Sommige bedrijven kunnen het zich eenvoudigweg niet veroorloven om deze personen als werknemers te betalen, dus besteden ze de functies uit aan onafhankelijke contractanten. Probeer uw schema samen te stellen met de routines van uw kinderen in gedachten. Ik werd dus betaald toen iemand zojuist op de advertentie van mijn website klikte.

Denk maar aan alle dingen in het leven die je moet doen, maar geniet er niet van - de auto laten repareren, rekeningen betalen, de airconditioner repareren, de hond verzorgen, verjaardagskaarten en geschenken krijgen,... de lijst gaat maar door.... De topleraren verdienen ongeveer €500 per week. Schrijf reviews of beveel affiliate-producten aan bij uw lezers terwijl u zich richt op dingen die u leuk vindt. Mensen verdienden echt geld met advertenties en gelieerde verkopen... dit was echt een manier om geld te verdienen vanuit huis. Als dit klinkt als jij, zul je waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de topbedrijven met externe vacatures in 2020. Gegevensinvoertaken zijn vaak het aas in oplichting vanuit huis, dus bekijk de kansen zorgvuldig en betaal nooit voor kits of software.

Social Media Manager

Bloggen is niet alleen een leuke online activiteit om onze narcistische neigingen te voeden, het is ook een slim internetbedrijfsidee. Raadpleeg onze gids over afdrukken op aanvraag of volg onze videocursus in Shopify Academy voor een volledig overzicht van hoe print on demand werkt en hoe u aan de slag kunt. De afgelopen jaren zijn podcasts een populaire manier geworden om onderweg nieuws, entertainment en inzichten te krijgen. 30 uur, de telling is meestal op meer dan 200.

Een bedrijf kopen op Exchange.

Transcriptieservices kunnen zelfs bijzonder aantrekkelijk zijn voor schrijvers en journalisten die geen tijd hebben om interviews in te typen maar de exacte formulering nodig hebben van de inhoud die op de pagina is vermeld. TranscribeMe biedt, zoals de naam al doet vermoeden, transcriptiediensten. De cursus leert u alles wat u moet weten over het uitvoeren van betaalde sociale-mediacampagnes op Facebook. Alle salarisgegevens verstrekt door online salarisdatabase PayScale. Als je nog MEER manieren wilt vinden om vanuit huis geld te verdienen, bekijk dan mijn artikel over 30 legitieme manieren om vanuit huis geld te verdienen.

SYKESHome heeft bijna altijd openingen. Het was behoorlijk bevrijdend. Ten slotte, of u nu een stabiele fulltime medewerker of een minder veilige freelancer bent, u moet de zakelijke aspecten van uw eigen manager zorgvuldig bekijken. Dit bedrijf huurt virtuele callcentermedewerkers uit de VS en de rest van de wereld. Lees meer over dit zij-bedrijfsidee met dit aan de slag in de levensverzekeringsgids van het team van NoExam. Het loon begint overal van €17 tot €22 per uur, het schema is flexibel en de kinderen zijn geweldig om les te geven.

E-book Auteur

U kunt naar uw favoriete podcasts of audioboeken luisteren terwijl u werkt. De BLS voorspelt een groei van 5 procent op dit gebied. Professionals op dit gebied zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van medische informatie, het schrijven van documenten, het bewerken van inzendingen van andere medische schrijvers en het werken met het senior management om projecten op schema te houden. Business-to-business ideeën voor thuiszaken: Hoeveel geld wil uw doelgroep met u uitgeven? Als je een beginner bent zonder ervaring, kan het moeilijk zijn om je eerste baan te krijgen. Posities zijn zowel fulltime als parttime beschikbaar, evenals seizoensgebonden en tijdelijk.

Als u over de technische knowhow beschikt, kunt u uw eigen apps maken vanuit huis of zelfs uw diensten aanbieden aan klanten.

Vanuit Huis Banen

Volgens het Bureau of Labor Statistics doen de meeste vertalers hun werk thuis, en vaak onder strakke deadlines. Platforms zoals Upwork en Digiserved zijn maar twee van de vele websites die geweldig zijn voor freelancers met een analytisch vermogen, die op zoek zijn naar extra werk als nevenactiviteit bij hun fulltime banen. Dit is iets dat ik ten zeerste aanbeveel als je graag thuis werkt. Je kunt Niche Site Project 3 bekijken. Dit varieert aanzienlijk en hangt af van hoeveel werk je bereid bent te doen, maar Jessica van de verkopende familie verdiende meer dan €100.000 winst na haar eerste jaar als fulltime Amazon-verkoper. Of je je nu vooral richt op mode, een andere categorie producten, of liever collecties van interessante items van internet verzamelt (maar vooral op eBay!)

Dus het beste werk vanuit huis helpt u het meeste geld te verdienen in de minste tijd. Houd echter rekening met de materiaalkosten en de benodigde tijd, aangezien verspilling duur kan zijn in zo'n product van lage waarde. En je kunt anderen niet beïnvloeden onder het mom van intellectualisme. Sommige verkopers zullen zelfs aan boord van je zijn en je de kneepjes van het vak leren kennen. Het zitten van huisdieren houdt meestal in dat je naar het huis van iemand anders gaat om te zorgen voor harige dierbaren. Zodra ze echter een creditcardnummer krijgen, gaan ze hun maandelijkse "lidmaatschapskosten" in rekening brengen die heel moeilijk te stoppen zijn. Bekijk Angel List en kijk of een kans aansluit bij uw interesses. Ga aan de slag door je advies te delen op een persoonlijke blog en carrièrecoach te worden op platforms zoals The Muse en Coach Me waar al een bestaand publiek bestaat van mensen die een stap in hun carrière willen zetten.

Hier is mijn 10 seconden les: Op zoek naar een manier om uw spreek-, communicatie- en schrijfvaardigheden te combineren? Voorbeeldtitels bij Walt Disney Company: ”Smith maakt politieke T-shirts en mokken omdat er op dit moment veel belangstelling is voor politiek materiaal. Dus soms zijn sommige klanten moeilijk te plezieren. Goede kinderopvang kan moeilijk zijn om aan te komen, dus het is belangrijk dat uw bedrijfsmodel van tevoren goed doordacht is. En dat is gewoon het aantal mensen dat de weg heeft gevonden om te klagen.

Externe leraar Engels/docent.

Als dit iets is waarin u bent geïnteresseerd, kunt u overwegen om u te specialiseren in een specifieke branche om uw expertise gemakkelijker te vestigen, zoals beschrijvingen van games, gezondheid of e-commerceproducten. Er zijn tal van home-based franchise- en zakelijke mogelijkheden beschikbaar. Dit bedrijf heeft veel externe posities beschikbaar, waaronder virtuele klantenservice, inkomende detailhandel en bedrijfsanalisten. Dit bedrijf biedt werknemersvoordelen, inclusief vrije tijd, basisloon + incentives, ziektekostenverzekering en meer. Laad meer dan u denkt dat uw meubels waard zijn, en onthoud dat vakmanschap en zakelijk inzicht helemaal niet exclusief zijn. Als u van schrijven houdt en een flair voor marketing hebt, wilt u misschien die vaardigheden aan het werk zetten door een freelance schrijver van persberichten te worden. Iedereen houdt van een goed gebouwd en handgemaakt meubelstuk.

Ze zijn vrij eenvoudig en leuk om te doen. Andere sites begonnen echter VEEL meer dan €50 per maand te verdienen. Dit is een zeer legitiem bedrijf dat werk inhuurt voor taken voor gegevensinvoer thuis.

UnitedHealth Group

Het is een bedrijf dat kan groeien en met u mee kan bewegen. Ik creëerde een professionele omgeving door mijn diploma's aan de muur te hangen, samen met enkele prijsborden. Met een volledig schema - twee huizen per dag - kun je tot €4000 per maand verdienen. Het bedrijf heeft zelfs meer dan 20.000 werknemers die thuis werken. Ik geloof dat de dagen niet ver zijn wanneer iemand thuis of op een willekeurige virtuele locatie naar keuze kan werken met een VR-headset en apps zoals Virtual Desktop en AltSpaceVR. 00/pond op eBay. De sleutel is om verkeer te krijgen en de sleutel om verkeer te krijgen is geweldige inhoud.

Elke kantoormedewerker kan je waarschijnlijk vertellen dat ze een dagdroom hebben gehad over ontslag nemen en een eigen bedrijf beginnen. Er zijn verschillende manieren om aan dit bedrijf deel te nemen - van het zelf beginnen vanaf het begin tot het werken met een gevestigde franchise. Volgens Glassdoor kun je verwachten om een ​​basissalaris te verdienen tussen €30.000 en €40.000 per jaar om te beginnen. U hoeft zelfs geen achtergrond in ontwerp te hebben om een ​​succesvol bedrijf te creëren.

Bespaar uzelf wat tijd en moeite door bij gerenommeerde bedrijven te blijven wanneer u online solliciteert. “Overweeg specialistische artikelen te verkopen en een reputatie op te bouwen als de go-to-person; het aanbieden van uw kennis en expertise bij het product kan de prijs die u betaalt verhogen, "suggereert ze. "Deze gids van Shopify geeft je een stapsgewijs proces om je pop-upwinkel van de grond te krijgen. Hoewel ze niet altijd de best betalende zijn, zijn online schrijfopdrachten ook te vinden op verschillende vacaturesites.

PayPal ziet af van verdere deelname aan Weegschaal

Het wereldberoemde Walt Disney Company en haar dochterondernemingen zorgen sinds de oprichting in 1923 voor familie-entertainment. Een bedrijf zonder werkgever is een bedrijf dat geen fulltime werknemers heeft. Technische ondersteuning is echter meer gespecialiseerd en vereist dus wat kennis over het werken met het product. Sommige andere mensen die deze gebruikte items nodig hebben, zijn echter meestal bereid om er meer voor te betalen, omdat ze de items nodig hebben.